Foto: Facebook

În cadrul conferinței de presă susținută astăzi la Palatul Cotroceni, președintele Klaus Iohannis s-a declarat mulțumit de întoarcerea din drum a clasării dosarului „10 August”.

„Dati-mi voie sa constat ca dosarul a fost intors pentru cercetari mai aprofundate, ceea ce este un lucru bun. Mai mult la aceasta speta nu am ce sa spun”.

În egală măsură, președintele Klaus Iohannis a declarat că, dacă ar putea, ar da timpul înapoi pentru a nu da PSD-ului voie să guverneze, considerându-i pe aceștia principalii vinovați pentru care protestatarii de la Piața Victoriei, din 10 august 2018 au fost gazați și bătuți de Jandarmerie.

„Daca as putea sa dau timpul inapoi as prefera sa nu existe acea guvernare PSD sa-i bata si gazeze pe romani, dar s-a intamplat. Important este sa se faca lumina. Si daca dureaza mai mult este destul de rau ca dureaza atat de mult, dar important pentru mine este ca adevaratii vinovati sa fie trasi la raspundere si asta se va intampla. Am incredere in justitie”, a mai spus președintele Klaus Iohannis.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentIoan Sîrbu, „tânăra speranță” a lui Victor Ponta pentru Primăria Capitalei
Articolul următor„Campionii CA-urilor”. La Apă Canal SA Galați, record absolut al indemnizațiilor CA din administrația locală: 20.000 de euro anual!
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.