Tudose nu știe de ce boală suferă Cîțu, dar speră ca acesta să se vindece

De la PNRR, la transferul celor doi răniți de la Petromidia, eurodeputatul a analizat activitatea premierului Cîțu

Eurodeputatul PSD, Mihai Tudose a intervenit la România TV unde a comentat anunțul făcut de premierul Cîțu, cu privire la transferul celor doi răniți de pe platforma Petromidia, întrebându-se dacă nu cumva premierul minte. Totodată, a atras atenția și asupra faptului că Planul Național de Redresare și Reziliență va intra la analiză abia în toamnă, după vacanța celor din CE și Parlamentul European.

„Când avem așa prim ministru, nu este niciun efort, ne iese natural. Mă uit la știri și am impresia că suntem într-o piesa de Kafka. Nici nu știu cu ce să încep. Nici nu mă interesează că 12 țări au luat deja banii, ci că noi puteam deja să avem banii în cont și să repornim motoarele economiei, dar nu-i avem.Comisia și tot Parlamentul European intră în vacanță, așa că abia în toamnă se va relua analiza dosarului”, a spus Mihai Tudose, la România TV.

Tudose, acuze și atacuri

Acesta a reamintit situația în care România s-a aflat după cazul Colectiv, cu zeci de cazuri de mari arși, acuzând totodată faptul că a fost nevoie de intervenția premierului la ministrul Sănătății, pentru a fi realizat transferul celor doi răniți de la Năvodari, subliniind că este posibil ca Florin Cîțu să mintă în această privință.

„În 2015, guvernul a plecat pentru că nu au găsit locuri pentru 60 de arși grav. Între timp au fost la guvernare Orban, Cîțu, Voiculescu, iar azi aflăm că pentru 2 arși a intervenit premierul Cîțu. Nu zic, e greu pentru orice țară să găsească loc pentru 60 de mari arși, dar pentru 2…”, a spus eurodeputatul Mihai Tudose.  

De asemenea a precizat că „doamna ministru al Sănătăţii spunea că sunt priorități și că ea nu bagă pe nimeni în față, acum dacă a sunat-o premierul bagă. Plus că azi a venit comunicat de la Petromidia care anunța că cei doi vor fi transferați pe cheltuiala companiei, deci nu cumva domnul Cîțu minte?”, a mai spus Tudose.

Mai mult, fostul premier nu a ezitat să se întrebe de ce boală suferă domnul Cîțu, dar speră „să se facă bine, pentru că în halul în care conduce țara, cred că ne ducem cu toți unde nu e nici durere, nici întristare, nici suspin”, a concluzionat eurodeputatul social democrat.

Mihai Tudose cere demisia „incompetenților” din cauza PNRR

Articolul precedentRafila despre campania de vaccinare, în perspectiva valului 4
Articolul următorUn rănit de la Năvodari acuză compania KMG International de minciună