gabriel tamas beat la volan

Fotbalistul echipei Hapoel Haifa Gabriel Tamaş, care a fost suprins în martie băut la volan şi conducând cu viteză excesivă, şi-a recunoscut vina duminică, la tribunalul din Petah

Tikva. Tamaş s-a ales cu permisul suspendat patru ani, cu o amendă şi cu o pedeapsă de două luni de muncă în folosul comunităţii. Cuantumul amenzii urmează să fie stabilit.

Pe 1 aprilie, justiţia israeliană a decis eliberarea din închisoare a lui Tamaş, care fusese reţinut în urmă cu şase zile, după ce a fost suprins băut la volan. Tamaş a fost plasat apoi în arest la domiciliu. Gabriel Tamaş a fost reţinut de poliţia israeliană conducând sub influenţa băuturilor alcoolice un automobil cu viteza de 205 kilometri/oră, într-un sector de drum unde viteza legală maximă era de 90 de kilometri/oră. Poliţiştii l-au oprit pe Tamaş pentru viteză excesivă, apoi au constatat că internaţionalul român avea o alcoolemie de trei ori mai mare decât cea permisă (0,77 mg/l alcool în aerul exprirat). Tamaş este în Israel din 2017, la Hapoel Haifa. În acest sezon, el a jucat 23 de meciuri în campionat, marcând două goluri.

Articolul precedentTraian Băsescu nu este de acord cu transformarea UE într-o ”uriașă moschee”
Articolul următorSondaj comandat de USR. PNL și PSD sunt aproape la egalitate la europarlamentare