Sursa foto: Facebook/ Sorin Grindeanu

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a declarat, duminică seară, că nu e datoria social-democraților de a se implica în treburile interne ale PNL-ului, afirmând că obiectivele PSD-ului din programul de guvernare trebuie îndeplinite indiferent de cine îi conduce pe liberali.

Acesta a spus că este o persoană optimistă și crede că liberalii vor găsi un nou președinte care să-l facă pe Cîțu repede uitat.

Grindeanu a răspuns și comentariilor lui Cîțu conform cărora nu s-a simțit niciodată „în apele lui” alături de PSD.

„Știa că se urmează acest traseu”

  „Acuma domnul Cîţu pare, dacă ne uităm la ultimele şase luni, că nu se simte bine cu nimeni. Nici cu USR-ul nu se simţea bine, nici cu noi nu se simte bine… se simte bine doar cu el, probabil”, a spus prim-vicepreședintele social-democrat, potrivit News.ro.

Totodată, Grindeanu a mai declarat că fostul președinte PNL a anticipat lucrurile în momentul în care a venit o a doua nominalizare din PNL pentru funcția de președinte al partidului anul trecut.

 „Şi cred că de atunci anticipa că se va ajunge undeva unde a fost chiar el, în momentul în care a fost prim ministru şi preşedinte la PNL era domnul Orban. Că tot acolo s-a ajuns şi atunci ştia că se urmează acest traseu”, a precizat Grindeanu.

Reamintim că fostul președinte PNL, Florin Cîțu, a declarat în urmă cu câteva zile că nu s-a simțit confortabil alături de PSD la guvernare, precizând că majoritatea măsurilor aprobate vor avea un efect de bumerang.

„Da, este adevărat, niciodată nu am fost confortabil cu acest compromis pe care l-am făcut cu PSD, nu este un secret. Întotdeauna am crezut că măsurile propuse şi care, multe dintre ele, au fost aprobate, vor avea un efect de bumerang”, a spus Cîțu în acea perioadă.

Pe 10 aprilie, PNL își va alege noul președinte al partidului, după ce 44 de filiale liberale din întreaga țară au decis că Florin Cîțu trebuie să demisioneze din fruntea partidului. Premierul României Nicolae Ciucă este favorit să îi preia locul.

Citește și: Sorin Grindeanu: „Au fost degajate primele 84 de vagoane care blochează de ani de zile liniile de cale ferată din Portul Constanţa”

Articolul precedentZelenski, apel către România: Trebuie să închideți porturile pentru navele rusești. Nu importanți resurse din Rusia
Articolul următorPreședintele Forța Dreptei critică pe toată lumea. Ce l-a nemulțumit în seara când Zelenski le-a vorbit românilor
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.