Sursa foto: Twitter
Sursa foto: Twitter

ArmyInform, o agenţie de ştiri ucraineană, a precizat că mai mulţi soldaţi ruşi care continuă să invadeze Ucraina şi-au confundat propria tehnică militară cu cea a ucrainenilor, asupra căreia au deschis focul.

Mai mult, agenţia a ironizat nivelul de pregătire al militarilor, precizând că aceştia au reuşit performanţa de ”a salva de la utilizare” 13 lansatoare de rachete antitanc ale Forţelor Militare Ucrainene.

Soldaţii Moscovei au distrus 9 tancuri și 4 transportoare bilindate. Toate le aparţineau

Forţele ruse de ocupaţie au distrus 9 tancuri și 4 transportoare bilindate, agenţia de ştiri catalogând bilanţul ca fiind unul “impresionant”.

De asemenea, informaţia a fost confirmată, în cursul zilei de vineri, şi de către Forțele Terestre ale Armatei Ucrainei.

În după-amiaza zilei de vineri, în satul Severînivka, din regiunea Kiev, trupele ruseşti s-au împuşcat între ele

Chiar acum, în regiunea Kiev, lângă Severinovka, trupele ruse de ocupație au intrat în luptă cu…trupele ruse de ocupație. Drept urmare, datorită ’’focului prietenos”, 9 tancuri și 4 transportoare blindate au fost distruse. În consecință, ne-a salvat (n.a. de la utilizare) 13 rachete antitanc Javelin”, au precizat militarii Forțelor Terestre Ucrainene.

“Vă cerem să continuaţi în acelaşi spirit, cu tendinţele sinucigaşe”

Conform anunţului publicat ieri, pe pagina de Facebook a agenţiei, forțele armate ale Ucrainei înțeleg manifestarea unor astfel de tendințe sinucigașe în rândul ocupanților. Mai mult, le cer să continue în acest spirit.

Le recomandăm mamelor din Federația Rusă să afle unde le sunt feciorii lor acum: în listele ocupanților eliminați sau printre cei vii. E doar voință. S-ar putea să nu inventăm nimic. Oricum, toți vor fi pe aceeași listă, dar în pungi diferite de celofan”, susțin ucrainenii.

Articolul precedentÎncepe campania de împădurire de primăvară. Vor fi plantaţi 19 milioane de puieţi forestieri
Articolul următorRomânia oferă bani refugiaților ucraineni care fug din calea războiului
Jurnalist full-time / Pesimist part-time