congresul udmr

Fostul preşedinte Traian Băsescu îl critică pe Ludovic Orban, șeful PNL, căruia îi aduce aminte că în 2013 o combătea vehement pe Laura Codruța Kovesi.

Băsescu postează declaraţii critice al liderului PNL Ludovic Orban din aprilie 2013 pe tema numirii Laurei Codruţa Kovesi la DNA şi afişul prin care PNL îşi exprimă susţinerea faţă de ea, comentând: „Orban, pe timpul USL-ului şi azi, după ce Codruţa i-a plimbat pe la năsuc un dosar penal”.

„Ludovic Orban, pe timpul USL-ului şi azi, după ce Codruţa i-a plimbat pe la năsuc un dosar penal. Lui Ludovic Orban, cu…..”, scrie Băsescu, prezentând o declaraţie a lui Orban de la Digi 24, din aprilie 2013 şi afişul de acum al liberalilor.

”Pentru mine, începând de astăzi Victor Ponta este egal cu Traian Băsescu. Propunerea Codruţei Kovesi echivalează cu o trădare de neacceptat faţă de voinţa publică exprimată la legerile din 2012. Este o trădare faţă de interesul public şi este un gest profund imoral şi împotriva a tot ceea ce a susţinut Victor Ponta în ultimii cinci ani”, declara Orban la Digi24 în aprilie 2013. În contrapondere, Traian Băsescu postează şi afişul în care PNL spune „Am reuşit” şi care o reprezintă pe Kovesi alături de care este titulatura de „procuror-şef european”.

Articolul precedentUn colonel român aflat în misiune a murit într-o cameră de hotel din Mali
Articolul următorFostul ”câine” Dragoș Săvulescu nu vrea să se predea, deși e condamnat