Alexandru Cumpănașu a intrat din nou în atenția opiniei publice, după ce o vreme se baza doar pe urmăritorii săi constanți de pe Facebook. A plusat, și-a făcut un cont de TikTok unde aparent dă sfaturi educative sub identitatea „proful online”, iar acum activitățile sale – care sunt departe de orice are legătură cu educația – au intrat inclusiv în atenția oamenilor legii. Potrivit Digi24, poliția și Parchetul Judecătoriei Sectorului 4 ar face verificări în legătură cu filmulețele postate de Alexandru Cumpănașu pe rețeaua TikTok și dacă discuțiile cu minorii pe care le-a purtat acesta nu intră cumva în sfera Codului Penal. Sursa citată scrie că „proful online” are aproape 500.000 de urmăritori din rândul elevilor.

Aseară, Cumpănașu a reacționat și a arătat că nu este acuzat sau anchetat pentru ceva care să aibă legătură cu „activitatea educativă de pe TikTok”. Mai mult, fostul candidat la prezidențiale avertizează că din acuzat a devenit acuzator: „În schimb, în premieră pentru ultimii 30 de ani am depus eu solicitare și plângere pentru VERIFICAREA ACTIVITĂȚII MELE PE TIKTOK. Plângerea vizează și pe deputatul PNL Pavel dar și pe jurnaliștii Oana Zamfir și Sorin Roșca Stănescu!! Voi completa mâine plângerea cu multe alte nume care au încălcat grav legea în ceea ce mă privește!! Dacă nu ar fi de râs sigur este de plâns. Libertatea de exprimare a devenit prizoniera politicului!!”.

Firește, totul e o conspirație mondială sau poate doar locală, în stilul tipic a lui Cumpănașu. „Adevăratul motiv al campaniei media dusă acum împotriva mea este următorul: am dat în judecată pentru prima dată după 1989 Ministerul Educației și 52 de școli din România pentru modul în care a fost organizat învățământul online și abuzurile comise asupra elevilor. Nimeni nu a apărat niciodată elevii și părinții și am acceptat să fim treptat doar generații peste generații de sacrificiu și bătaie de joc din partea statului român!! Curajul meu în acest caz ca și în cazul Alexandrei este lovit cu brutalitate pentru că au întrat în panică. NU este nici un conflict între mine și PROFESORI!! Este un conflict cu acei profesori care au renunțat la a mai înțelege ce înseamnă să fii dascăl!!”, precizează Alexandru Cumpănașu.

Articolul precedentPiedone, în prima ședință operativă a anului: „Bănuțul se va cheltui direct pentru cetățean”
Articolul următor„Marcel Ciolacu a intrat cu stângul în 2021”