Două tinere au jefuit un medic, după ce acesta ar fi refuzat să le mai plătească. Cele două prostituate i-ar fi aruncat în ochi cu soluție de curățat aragazul și i-au furat 2000 de lei, televizorul și telefonul mobil., relatează Clujust.ro.

Curtea de Apel Cluj le-a condamnat definitiv pe cele două tinere la închisoare. Una a primit cu suspendare, cealaltă cu executare, pentru tâlhărie calificată.

Medic jefuit de 2000 de lei, televizor și telefon

Conform sursei citate, Eniko K. T a fost condamnată la 2 ani și 3 luni de închisoare cu suspendare. De asemenea, ea a primit 60 de zile de muncă neremunerată în folosul comunității la RADP Cluj-Napoca sau Primăria Cluj-Napoca. Celaltă fată, care l-a orbit pe medicu cu soluția de curățat aragazul, a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

Mai mult decât atât, medicul ce a fost agresat va trebui să primească de la cele două prostituate daune morale de 2.500 de lei. Lucrurile au început să devină tensionate după ce medicul ar fi refuzat, în repetate rânduri, să plătească fetele pentru serviciul prestat.

Una dintre fete l-a orbit temporar pe medic, aruncând cu soluție de spălat aragazul în ochi

După conflictul verbal, una dintre fete a aruncat cu soluție de spălat aragazul direct în ochi. Cealaltă fată a profitat de faptul că medicul a fost orbit pentru scurt timp. „„Inculpatele împreună i-au sustras un televizor marca LG și un laptop, bunuri pe care fie le-au aruncat (laptopul), fie le-au valorificat (televizorul)”, se arată în sentință.

Mai mult, judecătorii au precizat că fata care l-a atacat pe bărbat nu s-a prezentat la niciun termen de judecată. Altfel spus, acesta a fost unul dintre motivele pentru care s-a aplicat pedeapsa de închisoare cu executare. Fata care l-a atacat pe bărbat nu s-a prezentat la niciun termen de judecată, acesta fiind unul din motivele pentru care s-a aplicat pedeapsa de închisoare cu executare, precizează judecătorii.

Cele două prostituate au fost invitate de medic la el acasă pentru a presta servicii sexuale. Scandalul a început în momentul în care medicul nu a mai dorit să plătească suma convenită.

Fostul șef al Poliției Mizil, condamnat într-un dosar de trafic de minori

Articolul precedentNelu Tătaru după întâlnirea cu reprezentanții OMS: „Avem soluția, iar aceea se numește vaccin și prevenție”
Articolul următor(VIDEO) Arabia Saudită construieşte un oraş eco, în deşert: nu vor exista mașini și drumuri
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.