Lucian Bode

Lucian Bode vine cu o scurtă explicație în cazul accidentului rutier în care a fost implicat la începutul acestei săptămâni. Ministrul Transportului mai mult se spală pe mâini și subliniază că el dormea, iar deciziile în trafic au fost luate de ofițerul Serviciului de Pază și Protecție care conducea.

Niciodată nu am fost preocupat cum conduce angajatul SPP în zecile mii de km parcurși dintr-un moment foarte simplu – până duminică au condus impecabil. În momentele premergătoare regretabilului incident de duminică mă odihneam. Călătoream deja de 4-4,5 ore. Regret nespus acest incident”, a fost reacția ministrului Bode.

Dosarul accidentului a fost preluat deja de procurorii militari, bănuindu-se că șoferul ministrului Lucian Bode a încălcat mai multe reguli de circulație. De altfel, a și apărut o filmare cu mașina în care se afla Bode, din care se poate observa că șoferul goneşte cu viteză în localitate pe contrasens și face depăşiri. Inevitabilul s-a și produs, iar mașina demnitarului a intrat într-un alt autovehicul. În urma accidentului, atât șoferul ministrului cât şi un pasager din maşina de care s-a izbit au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Articolul precedentAlexe, lupul pus paznic la oi. Pădurea protejată Bârnova, pe cale să fie masacrată
Articolul următorCiolacu: „Avem revenire economică: numai că e în dublu V, de la Werner Iohannis!”