Președintele PSD Marcel Ciolacu este de părere că liberalii merg în derivă, atunci când vine vorba despre guvernare. În mod deosebit, criticile lui Ciolacu se îndreaptă înspre ministrul de Finanțe Florin Cîțu care, în opinia liderului social democraților „îngroapă sistematic România prin împrumuturi aberante ne spune că în 2021 urmează consolidarea fiscală”.

Ciolacu: „Înteleg că e mare fericire la Guvern fiindcă o mare bancă străină ar fi recomandat „Buy Romania”

„E clar, avem revenire economică: numai că e în dublu V, de la Werner Iohannis! Euro a doborât azi un nou record istoric, un gest simbolic pentru guvernarea liberală în care se întâmplă numai lucruri fantastice. Sunt convins că românii care plătesc facturi sau rate lunare la credite apreciază acest nou succes al filozofiei fiscale promovată doar prin istericale.

Dar asta nu este, din păcate, singura veste proastă pentru români. Ministrul care îngroapă sistematic România prin împrumuturi aberante ne spune că în 2021 urmează consolidarea fiscală. Ca să traducem pe șleau, asta inseamnă că, de la anul, liberalii încep majorările de taxe si impozite!

Deci, Guvernul Orban ne anunță ca austeritatea începută în acest an prin sutele de mii de locuri de muncă pierdute pentru economie se va accentua la anul prin creșterea taxelor, care va lovi în toți românii.

Ps: Înteleg că e mare fericire la Guvern fiindcă o mare bancă străină ar fi recomandat „Buy Romania”: sper că asta nu înseamnă un ok de la Guvernul PNL că pot cumpăra pe nimic companiile din energie si sectorul bancar, adica Hidroelecrica, Romgaz, CEC sau Tarom…”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Ziarul de Investigații