Sursă foto: Facebook
Sursă foto: Facebook

Deși țara se confruntă cu secetă, iar mai multe state din lume sunt preocupate cu restricționarea apei, Primaria Municipiului București și Apa Nova organizează spectacolul Simfonia Apei.

Evenimentul presupune un show al fântânilor urbane situate în Piața Unirii și a debutat, deja, din data de 2 iulie.

Spectacolul organizat de Primaria Municipiului București și Apa Nova va avea loc în zilele se sâmbătă și duminică. Evenimentul se va desfășura pe tot parcursul lunilor iulie, august și septembrie

Spectacolele ne readuc împreună! Ca urmare a diminuării restricțiilor rutiere privind lucrările de reabilitare a pasajului Unirea, spectacolele multimedia Simfonia Apei se vor relua doar în zilele de sâmbătă și duminică. Show-urile de vineri rămân suspendate în continuare.Vă reamintim că, în luna iulie, spectacolele încep la ora 21:30, în august la ora 21:00, iar din septembrie la ora 20:00. Vă invităm să vă bucurați de fiecare spectacol pregătit!” se precizează în textul publicat pe pagina de Facebook.

Din cauza secetei, mai multe localități din țară și străinătate au recurs la restricționarea apei potabile

Reamintim că, din cauza caniculei, apa potabilă este folosită cu porţia de milioane de români. Un exemplu este județul Alba, unde autoritățile au impus restricții de furnizare, iar udarea grădinilor se face după un program strict.

Mai mult, mii de locuitori nu folosesc apa decât în scopuri scopuri casnice.

De asemenea, o comună și un oraș din Prahova vor primi apă la program, din cauza stocurilor insuficiente. Temperaturile ridicate din ultimele zile au dus la probleme de furnizare și în numeroase localități din Timiș.

Articolul precedentGuvernul ar putea raționaliza consumul de gaze pentru companii
Articolul următorComunicat de ultimă oră: ”Nu există români înregistrați printre victimele ghețarului Marmolada”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time