Sursă foto: World Wildlife Fund România
Sursă foto: World Wildlife Fund România

Membrii World Wildlife Fund din România lansează calendarul anului 2022, un calendar digital, alcătuit din imagini inedite.

Cele 12 fotografii surprind viața sălbatică din țara noastră, celebrând frumusețea naturii și a animalelor care trăiesc pe teritoriul României.

World Wildlife Fund România, despre noul calendar digital: ”Vei fi mereu aproape de natură oriunde te-ai afla”

Celebrăm, an de an, frumusețea naturii sălbatice printr-un calendar digital unic. Ți-am pregătit 12 fotografii unice din România, pe care le poți seta ca imagine de fundal pe oricare dintre device-urile tale preferate. În felul acesta, vei fi mereu aproape de natură oriunde te-ai afla”, se arată în textul dinstribuit de reprezentanții World Wildlife Fund din România, pe contul de Facebook.

WWF are la bază o echipă dinamică și variată, compusă din specialiști bine pregătiți și motivați care acoperă o paletă largă de domenii

WWF România se mândrește cu experți în conservare din domeniile forestier, ape dulci, carnivore mari care și-au dobândit un nume în comunitățile lor științifice.

Alături de ei, pentru a proteja singura noastră casă lucrează oameni cu o experiență valoroasă în politici publice și legislație, economie verde, comunicare și fundraising, financiar și administrativ.

În România, WWF lucrează din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: arii protejate, păduri, urși bruni, zimbri, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranziției spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor.

Sediul central se află în Bucureşti, dar WWF este prezentă și în Braşov, în Reșița, în Baia Mare, în Cluj-Napoca și în Tulcea.

Articolul precedentSperanță pentru copiii din mediul rural care își doresc să devină fotbaliști. Asociația Județeană de Fotbal Vrancea vrea să investească în dezvoltarea centrelor de pregătire
Articolul următorGuvernul ar putea raționaliza consumul de gaze pentru companii
Jurnalist full-time / Pesimist part-time