Sursa: Facebook Clotilde Armand

Filosoful și scriitorul Gabriel Liiceanu arată clar care sunt simpatiile sale politice, într-un mesaj citat de B1 TV.

Acesta a transmis un mesaj de susținere pentru USR și Cătălin Drulă, precum și pentru primarii acestui partid.

De asemenea oameni avem nevoie și nu e deloc rău dacă plasa ne ține pe Uniunea Europeană e dublată de o plasă a unor oameni care știu cu adevărat să ne slujească”, ar fi concluzia lui Gabriel Liiceanu.

Despre liderul USR, Liiceanu consideră că „a reușit cu o determinare remarcabilă să radă mafia metrourilor” – cu referire la perioada în care Drulă era ministru al Transporturilor, iar despre Clotilde Armand că „a ras mafia gunoaielor, în înjurăturile tuturor”.

Totodată, Liiceanu a făcut vorbire și despre primarul Timișoarei, Dominic Fritz, care „a arătat că poți să razi de la rădăcină corupția infernală care exista”.

Au apărut în acești 30 și ceva de ani, pe mână, pe degete îi numeri, câțiva oameni politici pe care ni i-am dori și am fi fericiți să îi avem ca oameni perfect creditabili, să știi că cineva a dovedit că poate fi bun, făcând lucrurile de care aveam nevoie.

Personajul care a făcut asta pentru mine este domnul Cătălin Drulă. Nu i-am știut agenda politică, m-am uitat la ce a făcut – și a făcut ceva nemaipomenit, a reușit să taie un rău de la rădăcină.

Dacă am avea un președinte care taie răul de la rădăcină în diferite direcții, de fapt, în toate direcțiile importante, aici era vorba de a fi ministru al Transporturilor, el e bun, deci faptul că a reușit cu o determinare remarcabilă să radă mafia metrourilor nu e de ici, de colo. Nu mi-e indiferent dacă ar fi rasă sau nu”, consideră Gabriel Liiceanu, potrivit sursei citate.

Articolul precedentNEM TUDOM, GRUIA! PONIMAESH?
Articolul următorRadu Mihaiu spulberat de PSD-istul Rareș Hopincă pentru funcția de Primar al Sectorului 2