Sursa Foto: www.confused.com

Un bărbat din București, care ar fi membru al clanului lui Amet Metin, a negociat ca la piață ceea ce credea că este o viitoare înțelegere sigură cu un polițist, după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor halucinogene. S-a întâmplat în județul Brașov, mai precis în Râșnov, luni seară, flagrantul fiind organizat chiar azi.

Bucureșteanul a fost reținut imediat după flagrant, pe când oferea nu mai puțin de 500 de euro polițistului. Aceasta a fost ultima sumă pe care șoferul aflat sub influența metadonei a oferit-o, inițial prima ofertă fiind de 50 de euro.

Întâmplare sau nu, polițistul cu care bucureșteanul a încercat să cadă „la înțelegere” fusese tentat și în trecut de alți șoferi, finalul fiind același: de fiecare dată, a fost denunțat totul la Direcția Generală Anticorupție.

Inculpatul, în seara zilei de 3 mai 2021, i-a oferit unui agent de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Staţiunii Râşnov, în mod repetat şi în aceeaşi împrejurare, sumele, în euro, de 50, 100, 200, 300, 400 şi, în final, 500 de euro, cu titlu de mită, după ce a fost depistat că a condus un autoturism pe raza aceleiaşi localităţi şi a fost testat pozitiv la substanţa psihoactivă metadonă.

Mita a fost oferită de către conducătorul auto inițial pentru a nu fi testat, iar apoi pentru a nu i se recolta mostre biologice la Spitalul Orăşenesc Zărneşti şi pentru a nu i se constitui dosar penal pentru infracţiunea de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa substanţelor psihoactive.

Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar, în cursul zilei de 5 mai 2021, va fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov, cu propunere de arestare preventivă”, au comunicat cei de la DGA.

Bucureșteanul, care ar fi unul dintre locotenenții lui Amet Metin, a mai fost reținut și în urmă cu ceva ani, după o reglare de conturi cu săbii, bâte și topoare dintre clanul condus de cetățeanul român de origine turcă și clanul „Sportivilor”.

Articolul precedentCâte victime a făcut COVID-19 în raport cu alte cauze
Articolul următorBugetul Sectorului 5, aprobat cu votul USR PLUS