Gigi Becali a încălcat legea în a doua zi de Paște, pe când se ducea, pios la mănăstire – potrivit propriilor declarații. Este vorba despre legea rutieră, ceea ce l-a transformat în pieton pentru trei luni.

S-a întâmplat ieri, pe DN 7, pe raza localității Drăganu, când polițiștii Serviciului Rutier Argeș l-au oprit în trafic pe Becali. Nu întâmplător, ci pentru că șoferul Becali circula cu viteza de 106 km/h, în localitate, pe sensul spre judeţul Vâlcea.

Polițiștii argeșeni l-au sancționat pe acesta cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Omul de afaceri a anunțat deja că va contesta sancțiunea și este convins că instanța îi va da dreptate.

Eram pe autobandă, spre Pitești, mergeam la Mănăstire. Ei au stat la șmecherie. N-am rămas fără permis, pentru că două săptămâni pot merge, după care voi câștiga în instanță.

Polițistul nici n-a vrut să-mi arate filmarea. Era 100 km/h viteză, el a zis că aveam 103. I-am zis să-mi arate filmarea și nu mi-a arătat. ‘Bă, arată-mi filmarea, să văd filmarea, că dacă nu vrei, o s-o arăți la judecător’!. Să văd atunci dacă are, că eu nu cred că are”, a declarat Gigi Becali, la RomâniaTV, citat de Digi Sport.

Articolul precedentSenatorii trebuie să stabilească ce termen au judecătorii pentru a-și motiva hotărârile penale
Articolul următorMexic: 19 oameni au murit, după ce o linie suspendată de metrou s-a prăbușit (VIDEO)