Captură video

Robert Negoiță, cel mai vestit primar

Sectorul 3 s-a pricopsit de ani buni cu Robert Negoiță. Opt ani lungi și destul de grei pentru votanții respectivului sector. Opt ani în care s-a asfaltat unde nu trebuia să se asfalteze, s-au montat pavele doar pentru ca anumite firme să nu stea pe tușă și s-au tăiat copaci. Cam așa ar putea fi caracterizată „domnia” lui Robert Negoiță. Un șir lung de decizii care nu îi favorizează pe cei ce locuiesc în cartierele bucureștene aparținătoare de Sectorul 3 al Capitalei.

De cand cu pandemia, Negoiță a ținut să mai iasă o tură din găoace. Îi știți pe cei care țin cu tot dinadinsul să rămână în lumina reflectoarelor, doar-doar ca să nu le scadă popularitatea? Voit sau nu, Negoiță a reușit performanța, odată cu celebra plimbare din parcul IOR, în care atât el, iubita și bicicleta acestuia au devenit personajele „anului” la secțiunea „așa nu”.

Niște cetățeni l-au văzut, l-au filmat și l-au pus pe Facebook. Autoritățile s-au sesizat, l-au amendat, după care Negoiță s-a scuzat pisicește, declarând că-și asumă atât fapta, cât și amenda. De ochii lumii, firește.

Robert Negoiță îi consideră „ticăloși” pe cei ce l-au filmat

Nu de alta, însă adevărata lui atitudine față de ceea ce s-a întâmplat atunci nu este câtuși de puțin de părere de rău. Într-un clip postat pe un grup de Facebook, primarul Negoiță binevoiește să declare că cei ce l-au filmat sunt niște „ticăloși”. Ba mai mult decât atât, recunoște că nu e prima oară când el încalcă regulile pe timp de pandemie și că cei au elaborat respectivele Ordonanțe de Urgență habar n-au ce fac, modificându-le constant. Dar „el le respectă” oricum. Pentru că e un cetățean model și băiat de băiat.

În concluzie, Robert Negoiță reprezintă definiția „parvenitului”. Dacă Ion Luca Caragiale ar fi trăit, cu siguranță că ar mai fi scris vreo două-trei schițe în care să-l folosească pe acesta drept exemplu. Agramat, este, fără caracter, nici nu mai zic! Candidatul perfect, însă nu la primărie.

Articolul precedentKlaus Iohannis asigură că nu se va prelungi starea de urgență
Articolul următorFirea: „Platforma de e-learning www.hubproedus.ro a fost accesată de peste 100.000 de elevi din București”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.