Foto: Ştirile Pro Tv
Foto: Ştirile Pro Tv

Lipsa furnizării cu apă potabilă vine în urma unei defecțiuni la magistrala de aducțiune de la Valea Uzului.

Primarul Lucian Daniel Stanciu Viziteu s-a declarat nemulţumit de modul în care conducerea Companiei Regionale de Apă Bacău (CRAB) gestionează situaţia.

Nu este pentru prima dată când municipiul Bacău se confruntă cu probleme legate de furnizarea apei potabile. Totuşi, aceasta este cea mai lungă perioadă în care locuitorii orașului nu au avut acces la această utilitate.

Primăria Bacău: “O mână de incompetenți și-a bătut joc de oameni”

Edilul a acuzat CRAB (Compania Regională de Apă Bacău). Lucian Daniel Stanciu Viziteu a spus depre companie că a ratat soluţia tehnică pentru remedierea avariei, a decis să oprească umplerea ţevii şi continuă să improvizeze.

Am fost informat de directorul CRAB, Nina Chiper, că va reumple aducţiunea începând de vineri dimineaţă şi abia sâmbătă am putea avea apă cu debit normal la robinete. Cred că se impun demisii de onoare urgente. Noi vom folosi toate pârghiile legale pentru a ne asigura că în aceste companii lucrează profesionişti veritabili şi nu oameni care au ajuns aici doar pentru că au fost susţinuţi politic de un partid sau altul”, a spus primarul municipiului Bacău, Lucian Daniel Stanciu Viziteu, citat de Agerpres, anunţă publicaţia Gândul.ro.

Începând cu vineri, 4 februarie, vor fi operaţionale 48 de puncte stradale de distribuire a apei menajere, 24 de puncte de distribuire în şcoli şi 11 locaţii pentru apă potabilă

Lucian Daniel Stanciu Viziteu şi-a arătat sprijinul pentru populaţia municipiului, declarând că nu va mai accepta niciodată ca o mână de incompetenţi să-şi bată joc de un oraş întreg.

Primul pas ar fi să plătească chiar ei cheltuielile pe care le face Primăria cu achiziţia apei potabile”, a mai spus primarul Bacăului.

Articolul precedentEugen Tomac explică relația dintre Traian Băsescu și George Simion
Articolul următorMinistrul Familiei militează pentru egalitatea femeilor
Jurnalist full-time / Pesimist part-time