Copreședintele USR-PLUS a răspuns la câteva întrebări legate de vaccinare într-un interviu acordat RFI, acesta punctând inclusiv pe neregulile care au însoțit toată campania de imunizare. Concret, Dacian Cioloș a admis că a fost posibilă vaccinarea unor persoane care în niciun caz nu se încadrau în prima etapă sau în a doua, motiv pentru care cei cu adevărat prioritari au rămas pe dinafara campaniei.

În viziunea acestuia, în campania de vaccinare anti-Covid-19 pe lângă respectarea categoriilor esențiale, platforma de înregistrare a cetățenilor ar trebui să fie mai transparentă și să funcționeze. Totodată, Cioloș a explicat că nu s-a vaccinat până în acest moment.

Nu, nu m-am vaccinat și am și spus că n-o să mă înghesui, până când nu văd că lucrurile funcționează în direcția bună, în direcția normală. …Uitați, eu sunt în situația în care mama mea e planificată abia la începutul lui martie, deci evident, eu nu pot să-mi permit, are peste 70 de ani, are mai multe probleme de sănătate, eu unul nu pot să-mi permit să mă duc să spun că sunt esențial, sunt mai esențial decât mama, care e în situația în care e”, a declarat Dacian Cioloș pentru sursa citată.

Articolul precedentGuvernul Cîțu a aprobat vânzarea Portului Constanța
Articolul următor34 de cetățeni români, expulzați din Marea Britanie. Anunțul IGPR