Clotilde Armand face recensămâtul cheltuielilor nejustificate din Primăria Sectorului 1

Încă din primele zile de la preluarea mandatului de primar al Sectorului 1, Clotilde Armand a început să scotocească printre acte, încercând să înțeleagă ce s-a întâmplat în primărie, înainte ca această să-și preia mandatul. Și cum mulți dintre contestatarii acesteia par să o fi întrebat, potrivit acesteia, unde sunt bani, Armand a postat o listă întreagă a cheltuielilor nejustificate și „inutile”, cele care ar fi mâncat bugetul primăriei în mandatul precedent, în semn de răspuns. Mai mult decât atât, Clotilde Armand subliniază contrastul dintre unele achiziții supraevaluate, în timp ce în alte zone ale sectorului ar exista încă drumuri de pământ.

Lista lui Clotilde Armand

„De ce nu mai sunt bani la primărie, d-nă primar?!”De exemplu: Am analizat azi contractul cadru pentru băncuțe și gărdulețe, contract realizat de fosta administrație. Vă prezint câteva cifre pentru aceste investiții inutile:

– Garduri 8.8 mil €

– Bănci 1.2 mil €

– Coșuri gunoi 0.8 mil €

– Stâlpi parcaje 0.2 mil €

– Panouri protecție stradal școli 0.12 mil Cheltuieli angajate 11.1 mil €

– Plătite (conform ADP S1) 8 mil €

– Rest de plată 3 mil €”, a declarat Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, primarul Sectorului 1 a mai spus că, în viitorul apropiat, are intenția de a scoate la iveală faptul că o companie „abonată pe bani publici” ar fi încercat să factureze servicii la suprapreț primăriei conduse de Clotilde Armand, sugerând că ar exista precedent în acest sens.

„Toate acestea în condițiile în care Sectorul 1 are cele mai multe străzi de pământ care necesită investiții urgente. PS: Voi reveni zilele viitoare și voi prezenta cetățenilor (dar și procurorilor) cum o mare companie abonată la bani publici în Sectorul 1 a încercat să ne factureze recent servicii la suprapreț. Așa… niște zeci de milioane în plus. Prin complicitatea unor funcționari publici din primărie.”, a mai spus Clotilde Armand.

Ziarul de Investigații va urmări îndeaproape subiectul, astfel încât, orice nereguli viitoare, indiferent de vinovat, să fie arătate cititorilor așa cumsecuvinte: trașant și obiectiv.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentCiolacu crede că PSD va câștiga alegerile… dacă va fi prezență mare la vot
Articolul următorCioloș rămâne diplomat, Ponta are răspuns la orice întrebare
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.