Cosmin Necula, primarul Bacăului, nu a așteptat mult timp de la excluderea sa din PSD și a trecut în echipa lui Victor Ponta. Anunțul oficial a fost transmis printr-un comunicat de presă, întărit ulterior și de Victor Ponta. Acesta a scris pe Facebook că Necula este „pro”: „ Cosmin Necula – Primarul Bacăului – un edil tânăr ProRomânia, ProEuropean și ProDezvoltare”.

Anterior, cu doar câteva secunde înainte, Ponta explica și că, împreună cu viitorul candidat Pro la primăria Bacău, a vizitat un important obiectiv de investiții, respectiv centura. Aceeași centură pe care s-a plimbat și Viorica Dăncilă cu… bicicleta, nu a uitat să sublinieze liderul Pro România.

„Am fost pe șantierul Centurii Municipiului Bacău cu primarul Cosmin Necula #ProRomânia – nu cu bicicletă ci cu basculanta?/ mă bucur că am semnat acest proiect în 2015/ îmi pare rău că, în loc de 3 ani, se face în 5/ îmi pare și mai rău că, deși am semnat Master Planul de Transport și finanțarea europeană pentru Autostrada Moldovei înca nu s-a început primul metru?!

La ProRomânia vrem să sprijinim și promovăm oameni și proiecte de dezvoltare – (NU să obținem posturi și avantaje de la PSD sau PNL)/ suntem ProRomânia și ținem doar cu România!”.

Necula a fost exclus din PSD după ce a criticat în mod repetat politica Guvernului Dăncilă, iar pe 13 noiembrie, acesta și explica pe Facebook: „dacă spui adevărul, eşti dat afară”.

Acum, Necula a explicat jurnaliștilor că „Pro România este singura construcţie politică ce gândeşte într-o manieră de stânga modernă, pro-europeană, cu semnificative influenţe din zona de centru. Îmi doresc ca Municipiul Bacău să se curăţe administrativ şi politic. Voi rămâne un om de stânga şi voi lupta împreună cu partenerii politici pentru apărarea interesului locuitorilor”.

El a precizat că, de îndată ce va primi documentele privind excluderea din PSD, va semna adeziunea la PRO România.

Articolul precedentFostul ministru Teodorovici a dezvăluit numele moțiunii împotriva actualului ministru Cîțu
Articolul următorDan Barna după publicarea rezultatelor PISA 2018, în care este reflectat dezastrul din învățământul românesc: „Le greșim grav copiilor aflați acum pe băncile școlii”