miting psd la romexpo
Codrin Ștefănescu

Noile mișcări de pe scena politică, „flexibilizarea” PNL pentru a fi la guvernare, intențiile PSD de a intra la putere, l-au făcut pe Codrin Ștefănescu să răbufnească încă o dată.

Aceasta în condițiile în care fostul secretar general al PSD este un aprig contestatar inclusiv în ceea ce îi privește pe foștii săi colegi de partid, în frunte cu actualul lider al formațiunii, Marcel Ciolacu.

Iar ceea ce se întâmplă acum cu guvernarea este catalogat de Codrin Ștefănescu ca fiind doar o luptă pentru putere. Ba chiar Codrin Ștefănescu a observat că mor din ce în ce mai mulți oameni în această pandemie și că nu sunt luate măsuri. Pur întâmplător probabil, în urmă cu câteva zile, același Codrin Ștefănescu anunța că Alianța Pentru Patrie se implică activ.

Activ în mediul virtual, prin inițierea unei petiții online, intitulată „Semnează pentru ultima șansă de a ne salva singuri!”. „Semnăm această petiție pentru ca poporul român să mai aibă o șansă la viață! Trebuie să scăpăm de incompetența criminală a celor ce ne conduc!”, se arată în preambulul petiției lansate pe 31 octombrie, care a strâns un pic peste 4.500 de semnături, în condițiile în care a fost share-uită pe Facebook de peste 5.800 de ori.

Iar postarea de pe Facebook în care Codrin Ștefănescu critică în termeni duri politicienii care au prins ceva mandate în Parlament reia în linii mai restrânse ideile din petiția online:

Băăăă, disperaților după funcții și cașcaval guvernamental!!! Băăă, ați luat-o razna total, ați înnebunit o țară întreagă cu lupta voastră pentru ciolan!

Ciolacu vrea cu Iohhanis, da’ nu vrea Cîțu! Cîțu vrea cu Cioloș, da’ nu vrea Iohannis! Orbán vrea cu oricine, da’ nu vrea Ciolacu! Băăăă, slugi ale sistemului, băăă nemernicii pământului! Mor câte șase sute de români pe zi din lipsa medicamentelor vitale!!! Șase sute pe zi!! Și voi nu sulfați o vorbă despre asta, nu faceți nimic!!!

Băăă, pioni siniștri, sorosisti și securiști, ocupati-vă și de românii voștri! Dați medicamentele salvatoare, dați drumul camioanelor cu Arbidol de la granițele noastre, împânziti farmaciile și spitalele cu tot ce este necesar pentru a salva viețile românilor! Pentru că veți răspunde cu toții pentru catastrofa pe care VOI ați creat-o!!! Se aude, băăă, fripturistilor?!”.

Articolul precedentAlfred Simonis: „Situația în care se află astăzi scena politică ne îndreptățește să avem prima opțiune în a solicita primul-ministru”
Articolul următorFacebook renunţă la sistemul său de recunoaştere facială