După refuzul președintelui de a-i numi în funcție pe noii miniștri propuși de PSD, Viorica Dăncilă dă un soi de ultimatum… pe Facebook. Premierul scrie că nu există un motiv întemeiat care să justifice refuzul președintelui și că Guvernul se află în impas.

Aștept din partea președintelui Iohannis un răspuns privind propunerile de miniștri interimari pentru Energie, Mediu și relația cu Parlamentul. Au trecut deja câteva zile. Încă mai sper ca domnul Iohannis să dezvolte capacitatea de a înțelege că blocarea Executivului nu ajută guvernarea și stabilitatea țării. Așa cum încă mai sper să realizeze că vendetele cu care ne-a obișnuit fac rău în primul rând oamenilor, și nu adversarilor dumnealui politici.

România are nevoie de un guvern funcțional. Fac așadar un apel către domnul Iohannis să nu se mai ambiționeze să refuze miniștrii fără temei, pentru că un adevărat șef de stat nu își exercită niciodată puterea în moduri distructive și contraproductive pentru țara lui”.

Articolul precedentDana Gîrbovan ar putea fi cercetată de Inspecția judiciară, la cererea unei colege
Articolul următorTeodor Meleșcanu, propunerea PSD pentru Senat, căzut în dizgrația ALDE și amenințat cu excluderea din partid