Primarul Sectorului 1 anunță că nu s-a pus pauză testărilor în această perioadă, și că toate persoanele selecționate până acum pot merge fără programare la Complexul Multifuncțional Caraiman, unde vor fi testate. Daniel Tudorache mai dă și o altă veste bucureștenilor din Sectorul 1: cei care au nevoie de analize medicale suplimentare pot beneficia de investigații de specialitate cu computerul tomograf de la Institutul “Matei Balș”.

Noi să fim sănătoși. E ceea ce contează. Începem săptămâna cu vești bune:

Cele 500 de persoane din Sectorul 1, selecționate de ASSMB pentru testarea de covid-19, acțiune anulată prin grija și efortul guvernanților, se pot testa, începând de azi, la CM Caraiman. Nu este nevoie de programare, este necesară doar scrisoarea care dovedește selecția. Testarea se face zilnic între 8:00-13:00.

Tot de azi, tot la Caraiman, tot fără programare și tot între 8:00-13.00, puteți să faceți teste nazale covid-19, pe bază de antigen.

Dacă starea sănătății o impune, și mai ales dacă aveți și un istoric de afecțiuni pulmonare, puteți beneficia de o analiză complexă, efectuată cu computerul tomograf de la Institutul “Matei Balș”. Procedura este următoarea: în fiecare zi, între orele 8:00-20:00 faceți o programare pentru un consult medical, la CM Caraiman, la telefon 0760644907. În urma acestui consult, dacă este cazul, veți primi trimiterea pentru Institutul “Matei Balș”.

Să aveți o săptămână rodnică! Sănătate!”, a explicat procedura primarul Sectorului 1.

Articolul precedentCiolacu, de neclintit: „Vom continua să punem presiune pe acest guvern”
Articolul următorCosette Chichirău, arătată cu degetul în scandalul demisiilor în masă de la USR Rediu