Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Societatea RAJA a anunțat că va sista furnizarea apei potabile în zona de Est a orașului Năvodari astăzi.

Oprirea apei va avea loc astăzi, 03 iunie 2024, în intervalul orar 08.30 – 17.00, pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de aducțiune, cu diametrul de 800 mm, de la nivelul rezervoarelor de înmagazinare a apei potabile din cadrul Stației de Pompare Leonciuc.

Vo fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile: Macului, Eternității, Apusului, Locomotivei, Liniștei, Recoltei, Prelungirea Recoltei, Sibioara, precum și cei de pe străzile adiacente

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt”, au transmis reprezentanții societății RAJA.

Eficient și rapid: Societatea RAJA dispune de un serviciu de Call Center non-stop

Interacțiunea cu abonații este vitală: Societatea RAJA a creat un serviciu de Call Center disponibil 24/24 și 7 zile din 7.

Serviciul de Call Center este disponibil 24 de ore din 24 și 7 zile din 7, fiind accesibil prin numărul unic 0241 924.

Acest serviciu funcționează sub forma unui robot telefonic care îndrumă consumatorii să își transmită indexul contorului de apă potabilă, să semnaleze avarii în sistemul de alimentare cu apă sau de canalizare, să solicite informații referitoare la serviciile societății sau să intre în contact cu un salariat al Biroului Relații Clienți.

Articolul precedentApa potabilă va fi sistată, în urma unei intervenții care va avea loc la Stația de Pompare Călărași
Articolul următorCiolacu, despre cartea pe care o lansează Ciucă: „Am alte priorități”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time