Clotilde Armand
Clotilde Armand / Foto: Facebook

PNL Sector 1, sătul de certurile de la fiecare ședință de Consiliul Local, a transmis o scrisoare deschisă către cetănei, în speranța că așa vor putea face lumină și vor arăta adevărul din interiorul primăriei conduse de zece luni de Clotilde Armand. Impropriu zis condusă, câtă vreme Armand a fost mai mult deschisă scandalurilor decât îmbunătățirii nivelului de trai al celor care trăiesc în acest sector. Indiferent că au votat-o sau nu, aceasta are datoria față de toți cetățenii plătitori de taxe și impozite.

„Noi, echipa PNL Sector 1, avem datoria civică și morală față de dumneavoastră să vă informăm permanent, să vă prezentăm adevărul și numai adevărul, chiar dacă acesta (ne) doare. Pentru noi, transparența este un principiu nenegociabil. Acum 10 luni, Partidul Național Liberal a pus interesul dumneavoastră mai presus de orice: am susținut candidatul USRPLUS la primăria de sector, Clotilde Armand, fără a propune un candidat propriu. Și 17.000 dintre dumneavoastră, votanți PNL din sectorul 1, au făcut posibilă îndepărtarea PSD din administrația de sector (la doar 1000 de voturi) și din primăria generală. Din păcate, constatăm că suntem astăzi în fața unui nou blocaj grav în comunicarea și colaborarea cu primarul Sectorului 1. După alegeri, aceasta a uitat brusc ce înseamnă un parteneriat și ne-a demonstrat, din nou și din nou, că acționează doar în interes propriu, fără capacitatea de a comunica și de a lucra în echipă.

Echipa PNL i-a explicat în repetate rânduri că Primăria Sectorului 1 nu este o firmă privată și nu este pe persoană fizică, iar cetățenii au nevoie de un lider serios, nu de un șef discreționar” se arată în scrisoarea celor de la PNL Sectorul 1.

Scrisoarea deschisă, în formatul integral, o găsiți AICI

Totodată, aceștia au menționat, că în ciuda problemelor cu care administrația s-a confruntat în această perioadă, au încercat să vină cu soluții. De altfel, cea mai recentă a fost chiar criza gunoaielor, Sectorul 1 riscând să fie, din nou, îngropat de deșeurile neridicate de firma de salubritate. Aceasta din urmă a transmis notificări către Primăria Sectorului 1, respectiv Consiliul Local Sector 1, în acest sens.

Pentru dezamorsarea acestei situații, echipa PNL din Sectorul 1 a transmis un comunicat în această privință, dar el nu a avut rezultatul scontat. Ba chiar, primărița Clortilde Armand a considerat oportun să „taxeze” viceprimarul liberal, Ramona Porumb, pentru „ încălcarea protocolului de guvernare locală dintre USRPLUS și PNL, care specifică faptul că nu sunt permise jignirile și insultele în spațiul public”, care o lasă pe aceasta din urmă fără nicio atribuție, „în mod abuziv și aberant”.

„Stimați cetățeni, noi suntem aici în slujba dumneavoastră și atât. Niciun ales vremelnic în funcții publice nu va schimba acest lucru. Prin urmare, vom continua să facem lucrurile serioase, de bun simț pentru acest sector, vom continua să punem întrebări și să aducem transparența și performanța administrației locale la rang de normalitate”, se mai arată în scrisoarea deschisă a liberalilor.

De altfel, pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Sectorul 1, la secțiunea „Diverse” s-au aflat mai multe adrese din partea companiei Romprest Service, cu privire la notificările transmise de firma de salubrizare din sector.

Criza gunoaielor din Sectorul 1 revine

Articolul precedentSclavia, traficul de persoane sau agresiunea sexuală asupra minorilor nu se mai prescriu
Articolul următorOrban, dezamăgit de tinerii pe care i-a promovat