Sursa: Facebook

Marcel Boloș, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, a lăsat să se înțeleagă că în interiorul coaliției de guvernare încă sunt negocieri privind ministerele unde se va face rocada între PSD și PNL.

Boloș este de altfel unul dintre miniștrii vizați, dat fiind că în protocolul dintre liberali și social democrați se prevede că MIPE ar trebui să revină acum la PSD, motiv pentru care a și fost întrebat aseară la Digi24 cum va arăta „viitorul”.

Conform lămuririlor aduse de Boloș, modificările agreate prin protocol nu ar fi totuși literă de „lege”, totul urmând a se decide în coaliţie în timpul rămas până la rotativă.

Va decide Coaliţia. Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene este al lor, conform portocolului încheiat. (…)

Depinde cum se vor derula negocierile în Coaliţie şi ce decizie finală se va lua asupra acestui subiect”, a spus Boloș pentru sursa citată.

Potrivit aceleiași surse, cu doar o zi înainte, liderul PSD Marcel Ciolacu a lăsat să se înţeleagă că vor fi ceva „surprize”, însă a punctat că nu este bine să se vorbească despre schimbarea unor miniştri cu o lună înainte de rotativa guvernamentală, deoarece s-ar bloca activitatea în ministerele vizate.

Totodată, Ciolacu a precizat că l-ar vrea pe Mihai Tudose ministru, lăudându-l pe Sorin Grindeanu, „unul dintre cei mai performanţi miniştri ai actualului Guvern”, în condițiile în care și Ministerul Transporturilor este inclus în protocol și ar trebui „dat” PNL.

Articolul precedentVâlcov, condamnat definitiv la 6 ani cu executare, a fost dat în urmărire generală
Articolul următorPrimarul Sectorului 6, pe Facebook: „Am nevoie de o relație decentă, instituțională, cu domnul Primar General Nicușor Dan”