Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

370 de blocuri din București, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Marie Curie” și alte instituții rămân fără apă caldă.

Incidentul va dura până în ziua de sâmbătă, 7 aprilie.

Furnizarea agentului termic pentru apă caldă pentru 33 de puncte termice care alimentează un număr de aproximativ 370 blocuri va fi sistată până sâmbătă, 7 mai 2022, ora 24.00

Termoenergetica a anunțat, astăzi, că sunt în curs de desfășurare lucrări de remediere a unei avariei la rețeaua primară DN 800 pe magistrala Berceni, prin înlocuirea unei porțiuni de conductă între Drumul Găzarului și strada Izvorul Rece.

Se va opri alimentarea cu apă caldă pentru Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „M. S. Curie” – Budimex, două instituții și alte cinci spații industriale, precizează Gândul.ro.

”Cu această ocazie, va fi efectuat un control al întregii porțiuni de magistrală și vor fi remediate toate defecțiunile care vor fi identificate în urma sectorizării tronsonului”

Este important de subliniat faptul că din cauza vechimii rețelei de termoficare, pusă in funcțiune în anul 1986, acest gen de operațiuni (control pentru detectarea stării conductei) este imposibil de realizat atunci când rețeaua este în funcțiune. Încă din cursul dimineții au fost deja începute manevrele tehnice de golire a conductei și lucrările de reparații. După finalizarea lucrărilor, vor fi efectuate operațiunile de umplere a tronsonului de conductă. Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute în teren”, a transmis Termoenergetica.

Articolul precedentUn bărbat și cățelul său au mers 5 zile, pe jos, pentru a scăpa din Mariupol
Articolul următorO femeie s-a aruncat în gol, de la etajul 10 al unui bloc. În brațe avea doi copii minori
Jurnalist full-time / Pesimist part-time