Botoșani: un bărbat și-a incendiat casa, după o ceartă cu soția

Nu există informații în legătură cu motivul care a dus la izbunirea scandalului dintre cei doi, cel care a dus la incendierea lucrurilor dintr-o cameră

Foto: ISU Botoșani

Un bărbat în vârstă de 29 ani judeţul Botoșani a uitat ieri, de cele sfinte, în prima zi de Paști, așadar, în urma unui scandal domestic avut cu soția sa, a dat foc lucrurilor dintr-o cameră aflată în casa pe care cei doi o împărțeau, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Dorina Lupu, potrivit G4Media.ro.

Vecinii au sunat la 112. Un echipaj ISU Botoșani s-a deplasat, de urgență, la fața locului

Anunțul ar fi fost făcut chiar de vecinii celor doi soți. Acestora le-ar fi fost teamă că incendiul se poate răspândi și la alte case, din apropiere.

Viața unui român plecat în Germania. INTERVIU cu Iulia Brădeanu, femeia care a dat contabilitatea pe munca fizică

„La faţa locului au ajuns, în cel mai scurt timp, trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, dar şi voluntarii din comună. La sosirea forţelor de intervenţie, ardeau bunurile dintr-o cameră şi o parte din acoperişul casei. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri”, a declarat reprezentantul ISU Botoşani, conform sursei citate anterior.

Tânărul de 29 ani din satul Poiana, în comuna Brăeşti din judeţul Botoşani a fost, ulterior, transportat la spital, întrucât în toată degringolada creată s-ar fi rănit la mână, încercând să spargă un geam.

Nu există informații în legătură cu motivul care a dus la izbunirea scandalului dintre cei doi, însă nici dacă acesta s-a produs din pricina consumului excesiv de alcool.

București: primul pas spre relaxare, de azi

Articolul precedentBucurești: primul pas spre relaxare, de azi
Articolul următorCât de liberă e presa, de Ziua Mondială a Libertății Presei?
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.