Gabriela Firea / Foto: Facebook

Primarul Gabriela Firea explică de ce este nevoie de o testare cât mai mare la nivelul Bucureștiului, punând punctul pe „i”. Aceasta consideră că avem totuși puține cazuri confirmate cu COVID-19 deoarece sunt testări puține, motiv pentru care Primăria Capitalei s-a asigurat că săptămâna trecută vor veni teste la fiecare primărie de sector.

Deja la Institutul Matei Balș au ajuns câteva dintre testele comandate, a explicat primarul Capitalei pentru Digi24. Gabriela Firea nu s-a ferit să spună adevărul, anume că „Bucureștiul este pe locul 2 privind infecțiile de COVID-19, după Suceava”.

Întreaga atenție merge în direcția susținerii tuturor spitalelor și, în paralel, vrem să fim și în sprijinul populației. Dacă am sporit capacitatea de testare, am aflat că sunt și alte persoane care au COVID-19 și sunt un pericol pentru ceilalți din societate.

Avem mai multe întâlniri cu profesorul Steriu Cercel și cu primarii de sector pentru testarea bucureștenilor.

În câteva zile vor veni și testele comandate de primările de sector și primăria Capitalei. Testăm zilnic și cadrele medicale.

La Institutul Matei Balș au ajuns o parte dintre testele comandate. Ale noastre, ale administrației publice, nu au ajuns încă. Sunt teste certificate la nivel international”, a spus Gabriela Firea, citată de Știri pe Surse.

Articolul precedentCodrin Ștefănescu, avertizare: „Încetați hărțuirea medicilor! Dați-le șansa să-și facă meseria așa cum știu ei”
Articolul următorPonta, catre Orban: „Am impresia ca “v-ati saturat” de toti romanii astia obraznici care va deranjeaza cu problemele lor!”