Marcel Vela

Marcel Vela comentează scurt și la obiect informațiile potrivit cărora în tinerețea sa agitată ar fi fost un ajutor de bază al fostei Securități. Zilele trecute, a fost publicată o fișă din care ar reieși că, după ce a terminat liceul, în 1987, ar fi fost recrutat ca informator și ar fi devenit „agent încasator”, pe considerentul unor „sentimente patriotice”. În respectivul document se mai arată că actualul ministru de Interne și-ar fi desfășurat activitatea de informator în mediul rural, ocupându-se de turiști.

Marcel Vela a comentat ieri aceste informații și a atașat pe pagina sa de Facebook deciziile Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității.

Observ că în aceste zile este o efervescență crescută a atacurilor la adresa mea, deranjând probabil prea tare lumea ,,băieților deștepți” din zona Ministerului Afacerilor Interne.

…Revenim la ultimul atac, cel cu securitatea, o ciorbă reîncalzită cu fluturașii împrăștiați în campania electorală din anul 2000 împotriva unor candidați incomozi. Pe acest subiect SRI a dat la vremea respectivă un comunicat precum că pliantele respective sunt false (în 4 iunie 2000).

Pentru curioși și conturile false de pe Fbk, afișez mai jos corespondența din 2001 și Decizia CNSAS din 2007. Totodată, amintesc că s-au verificat arhivele și în anul 2019, iar concluziile CNSAS sunt publicate acum pe site-ul www.cnsas.ro la rubrica Menținere Decizii”, a explicat ministrul Vela.

Articolul precedentNăstase nu îl iartă pe Iohannis pentru retragerea decorației și anunță că a depus o plângere. Urmează acțiunea în instanță
Articolul următorCine sunt judecătorii care vor intra în completurile de cinci de la Curtea Supremă