Sursa foto: Facebook

Florin Cîțu, care a pierdut toate funcțiile politice sau administrative în momentul în care a fost înlocuit ca premier, are în continuare o viață socială activă.

Nu știm dacă în viața reală, dar pe rețelele de socializare cu siguranță, periodic având postări despre ceea ce se întâmplă în Guvern sau în legătură cu măsurile care sunt luate.

Haștagurile, aceleași: „Românii trebuie să știe” și „România de dreapta”, însă de ceva vreme Cîțu are și un avertisment cumva apoteotic, cu care încheie postările. Este de fapt un apel către colegii săi, pe care i-a și condus vremelnic ca președinte: „PNL, trezește-te!”.

Ieri, avertismentul viza faptul că „Marcel Ciolacu a început NAȚIONALIZAREA Pilonului II de pensii”, măsură despre care ex-premierul Cîțu sublinia că este luată „cu sprijinul conducerii actuale a PNL, și promulgat(ă) de Klaus Iohannis”.

Din ce detalia Cîțu, la acest moment ar fi certă naționalizarea Pilonului II de pensii de la angajații din sectorul IT, acesta precizând că „urmează și restul românilor”:

În acest moment NICIUN angajat din sectorul IT nu mai este asigurat la Pilonul II de pensii! Trebuie să opteze EXPLICIT pentru acest lucru. Dacă nu o fac, atunci rămân fără Pilonul II de pensii.

La legea bugetului de stat Marcel Ciolacu va introduce această „opțiune” pentru TOȚI românii.

Dacă nu-i oprim la 1 ianuarie 2024 Pilonul II de pensii o să fie NAȚIONALIZAT prin aceasta metodă parșivă și banii dumneavoastră vor merge la plata pensiilor speciale și a altor pensii a căror valoare este decisă din pix de Ciolacu (vine un an electoral).

Doar dacă ieșim în stradă, exact ca la OUG 13, mai putem să-i oprim. PNL, trezește-te!”.

Articolul precedentAtenționare pentru constănțeni: Apa potabilă va fi sistată în localitățile Cumpăna, Lazu, Agigea și Eforie Nord!
Articolul următorMagazinele Cora vor fi preluate de Carrefour