Foto: Facebook

Într-o postare pe pagina sa de Faceobok, Gabriela Firea spune că e necesar ca țara să aibă un guvern cu puteri depline, votat de o majoritate. Mai mult, fostul primar al Capitalei mai e de părere că România trebuie guvernată de oameni profesioniști, ce pot să rezolve problemele românilor.

În postarea ei, Firea a amintit de românii infectați cu COVID-19, care se luptă să supraviețuiască în unitățile medicale din țară. Ea a mai scris că e nevoie de medicamente anti-virale la preț accesibil tuturor românilor. Mai mult, spitalele să fie dotate corespunzător, pentru lupta cu pandemia. „Dotarea spitalelor cu tratamente pentru bolnavii cu forme COVID mai grave, măsuri pentru diminuarea facturilor la utilități, care îi împovăreazā pe toți românii, fie angajați sau angajatori”, a mai scris pe Facebook.

Gabriela Firea: „E nevoie de oameni profesioniști în Guvern”

Fostul primar al Capitalei e de părere că e nevoie de o majoritate în Parlament, pentru un guvern să fie votat și să scoată țara din criza politică și sanitară în care se află.

Cu câteva zile în urmă, senatoarea PSD a scris, tot pe Facebook, mai multe motive de ce nu votează guvernul propus de ministrul desemnat Nicolae Ciucă. În text, Firea a amintit că toate măsurile pe care guvernul minoritar PNL-UDMR le propun sărăcesc buzunarele românilor. Mai mult, agravează situația cricită în care se află o bună parte din populația României.

Asemenea liderului PSD, Marcel Ciolacu, fostul primar al Capitalei a precizat că nu poate să susțină un guvern minoritar ce nu a introdus cele 10 puncte ale social-democraților în programul de guvernare. Mai mult decât atât, Firea e de părere că măsurile luate de Cîțu măresc taxele și scad puterea de cumpărare a românilor.

Astăzi, 2 noiembrie, Nicolae Ciucă și-a depus mandatul de premier. Partidul Național Liberal a hotărât să înceapă negocierile cu partidele politice pentru a forma o majoritate în Parlament. Marcel Ciolacu a precizat marți dimineață că partidul pe care îl conduce e pregătit să intre la guvernare. Reamintim că Sorin Grindeanu a fost numit președintele interimar al Camerei Deputaților pentru o perioadă de două săptămâni.

Gabriela Firea are șapte motive pentru care nu votează Cabinetul Ciucă

Articolul precedentCriză politică în țară, Iohannis vorbește despre încălzirea globală
Articolul următorCioloș vede decizia lui Ciucă, de a-și depune mandatul, ca una corectă
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.