Tânărul din Arad, care a ucis-o pe fetița concubinei, arestat pentru 30 de zile

Mama copilei, suspectată de tăinuire a faptei concubinului

Bărbatul de 23 de ani, acuzat că a ucis-o pe fetița concubinei sale, a fost arestat pentru 30 de zile, potrivit unei decizii luate de Tribunalul Arad, se arată în minuta instanței arădene. El este acuzat de violenţă în familie raportat la infracţiunea de omor şi profanare de cadavre sau morminte.

Captură Tribunal Arad

Procurorul Ruxandra Tarcea, purtător de cuvânt în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a precizat, pentru presa locală, că „în cursul zilei de 1 noiembrie, în jurul orei 20:30, o persoană s-a prezentat la sediul IPJ Arad și a comunicat că a recunoscut în fotografia publicată în mass media, faptul că respectivul cadavru ar aparține unei fetițe pe nume Antonia în vârstă de 4 ani, că este fiica unei persoane care locuiește cu concubinul ei în vârstă de 23 de ani, concubin care lucrează ocazional și este cunoscut ca și consumator de droguri”.

Totodată, organele de poliție au efectuat verificări la adresa menționată de către persoana respectivă, iar cele sesizate s-au confirmat. „În cursul nopții au fost audiate mai multe persoane, inclusiv concubinul mamei victimei, care a și fost reținut de către organele de urmărire penală și urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunalul Arad”, a mai transmis purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, citată de presa locală.

De altfel, procurorii au suspiciuni și cu privire la implicarea mamei, chiar dacă aceasta se afla internată în spital unde avea să-l nască pe copilul cuplului. Dacă suspiciunile procurorilor se adeveresc, femeia ar putea fi incriminată pentru tăinuire.

Cadavrul copilei de numai patru ani a fost găsit vineri pe un teren de lângă cimitir, de câinele unui localnic. Copila a putut fi identificată după ce specialiștii au reușit să îi facă portretul-robot, care a ajuns apoi în mass-media, dar și pe rețelele de socializare.

Arest pentru 30 de zile pentru interlopul care l-a ameninţat cu moartea pe şeful IPJ Dâmboviţa

Articolul precedentANPC propune închiderea unor magazine Mega: gândaci pe lângă produsele de patiserie, capcane pentru șoareci
Articolul următorEXCLUSIV. Cu plasticul în natură. Cât de puțin reciclează România. Cifre oficiale