DIICOT

Doi bărbați au fost prinși în flagrant de către DIICOT când primeau, prin intermediul unui curier, un colet în care se aflau peste 4.600 de comprimate de ecstasy şi aproape 400 de grame de cocaină. Unul din bărbați a fost reținut de procurori iar celălalt a fost pus sub control judiciar , cei doi fiind suspectați că vindeau droguri în cluburile din Ilfov și București. Valoarea de piață a drogurilor se ridică la aproximativ 100.000 de euro.
„În perioada iunie – octombrie 2019, procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Bucureşti, au documentat activitatea infracţională a unei grupări specializate în procurarea din Spania a unor cantităţi importante de cocaină şi Ecstasy, pe care le-au comercializat în cluburile din Bucureşti şi de pe rază judeţului Ilfov”, anunţă DIICOT.

Potrivit procurorilor, inculpatul C. I.-V. a fost reţinut de procurorii DIICOT, fiind apoi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile iar celălalt inculpat a fost pus de procurori sub control judiciar pentru 30 de zile.

Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, suportu de specialitate fiind asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Articolul precedentSectorul 1, în pericol de a rămâne fără polițiști locali
Articolul următorViorica Dăncilă: Iohannis este” dictatorul de la Cotroceni”