Replici dure, la Digi24, între primarul sectorului 1, Daniel Tudorache, și Dumitru Coarnă, liderul SNPPC. Mărul discordiei l-a reprezentat imaginile cu un polițist local care nu vrea să își prezinte legitimația atunci când un polițist rutier i-a cerut acest lucru. Dumitru Coarnă i-a luat apărarea agentului rutier, afirmând că polițistul local crede că ar fi o persoană importantă . Primarul sectorului 1, Daniel Dumitrache, i-a dat o replică dură liderului sindical, spunând că o parte din acuzații sunt neadevărate. ,, Băiatul ăsta de la Poliția Locală crede că el este altcineva pentru că este în subordinea politicului.

Politicul a centrat un telefon la Brigada Rutieră, domnul Gâlceavă, care este un protejat politic, a sunat polițistul din stradă și i-a transmis ce i-a transmis. Lucrurile sunt foarte grave. Băiatul ăsta de la Locală cine se crede? Sigur, el o are în spate pe doamna Firea, care știm cine este, nu? Nivelul ăsta de comportament al unor șefi este tolerat de către IGPR și de către minister. Poliția Municipiului Vaslui, dacă citiți presă de acolo, omul ăla numai pe filiere interlope a ajuns șef. O să vedeți ce o să izbucnească la Călărași. Acolo e ceva de domeniul fantasticului. Vorbim de penal la Călărași. Eu trimit spre competentă soluționare, dar de cele mai multe ori șefii IGPR și minister îi protejează. Oare să fie o complicitate? Oare ei nu trebuie să respecte legea?”, a spus Coarnă la Digi24. În replică , primarul sectorului 1, Daniel Tudorache, a afirmat că a fost în realitate o ceartă între cei doi, el fiind informat de șefii de la Poliția Locală, polistul rutier vrând să îl sancționeze pe polițistul local. Daniel Tudorache nu a întârziat să îi dea o replică dura lui Dumitru Coarnă , spunându-i că va retrage toți polițiștii locali din sectorul 1 din intersecțîi, afirmând că polițistul local are alte competențe. ,, Eu îmi asigur liniștea cetățenilor cu polițiștii locali. Aveți prea mult tupeu, domnu Coarnă. Cum să discut eu cu un sindicalist? Care ține ține apărarea unor oameni care au tupeu. Dacă polițistul meu local a greșit, puteți să-l amendați. Chiar vă rog.”, a declarat primarul Daniel Tudorache.
Replici dure între primarul sectorului 1, Daniel Tudorache, și Dumitru Coarnă, liderul SNPPC. Mărul discordiei l-a reprezentat imaginile cu un polițist local care nu vrea să își prezinte legitimația atunci când un polițist rutier i-a cerut acest lucru.

Dumitru Coarnă i-a luat apărarea agentului rutier, afirmând că polițistul local crede că ar fi o persoană importantă .,, Băiatul ăsta de la Poliția Locală crede că el este altcineva pentru că este în subordinea politicului. Politicul a centrat un telefon la Brigada Rutieră, domnul Gâlceavă, care este un protejat politic, a sunat polițistul din stradă și i-a transmis ce i-a transmis. Lucrurile sunt foarte grave. Băiatul ăsta de la Locală cine se crede? Sigur, el o are în spate pe doamna Firea, care știm cine este, nu? Nivelul ăsta de comportament al unor șefi este tolerat de către IGPR și de către minister. Poliția Municipiului Vaslui, dacă citiți presă de acolo, omul ăla numai pe filiere interlope a ajuns șef. O să vedeți ce o să izbucnească la Călărași. Acolo e ceva de domeniul fantasticului. Vorbim de penal la Călărași. Eu trimit spre competentă soluționare, dar de cele mai multe ori șefii IGPR și minister îi protejează. Oare să fie o complicitate? Oare ei nu trebuie să respecte legea?”, a spus Coarnă la Digi24.

În replică , primarul sectorului 1, Daniel Tudorache, a afirmat că a fost în realitate o ceartă între cei doi, el fiind informat de șefii de la Poliția Locală, polistul rutier vrând să îl sancționeze pe polițistul local. Daniel Tudorache nu a întârziat să îi dea o replică dura lui Dumitru Coarnă , spunându-i că va retrage toți polițiștii locali din sectorul 1 din intersecțîi, afirmând că polițistul local are alte competențe.

,, Eu îmi asigur liniștea cetățenilor cu polițiștii locali. Aveți prea mult tupeu, domnu Coarnă. Cum să discut eu cu un sindicalist? Care ține ține apărarea unor oameni care au tupeu. Dacă polițistul meu local a greșit, puteți să-l amendați. Chiar vă rog.”, a declarat primarul Daniel Tudorache.