Fostul solist al trupei Compact, muzicianul Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact B, în vârstă de 54 de ani, a murit sâmbătă în urma unei grele suferințe. 

”Acum 5 minute, colegul meu de trupa LEO IORGA a plecat spre o lume mai bună…DUMNEZEU SĂ-L IERTE Va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna.”, a scris Adrian Ordean .

Diagnostigat cu cancer la plămâni,  Leo Iorga a fost operat  pentru prima dată, în anul 2011, pentru îndepărtarea  la plâmân. La șase luni de la operație, el s-a întors pe scenă. Boala a recidivat, localizându-se la cap,  afectând din nou plămânul. Leo Iorga a suferit mai multe operaţii, a apelat și la  vaccinul cubanez dar şi la imunoterapie.

 „Ne va fi dor de ține, luptătorule, de vocea ta, de voinţa ta, de căldura ta… de tot. Drum lin, Leo Iorga!”, a scris trupa Iris. Leo Iorga a avut o carieră de peste 30 de ani, fiind membru al trupelor Cargo, Compact B, Pacifica, Schimbul 3, Pact by Leo Iorga & Adi Ordean, printre piesele de referință figurând „După ani şi ani”, „Singur în noapte”, „Să te gândeşti la mine”, „Trenul pierdut” şi „Cine eşti tu oare?”

Articolul precedentViorica Dăncilă a anunțat pe cine va exclude din PSD
Articolul următorViorica Dăncilă se consideră o mare patrioată, Comisia Europeană o ironizează