Sursa foto: captură Tik Tok
Sursa foto: captură Tik Tok

Fane Vancică, interlopul care a fost filmat în timp ce lovea și umilea o femeie, a fost prins pe Aeroportul ”Henri Coandă”.

În timpul audierilor, acesta a explicat că femeia în cauză ar fi ”sadomasochistă”, iar acesta ar fi motivul principal pentru care interlopul a reacționat atât de violent.

Interlopul care a bătut și umilit o femeie: ”E sadomasochistă. Îi place să fie bătută”

Fane Vancică a fost filmat în timp o lovește pe femeie cu picioarele în cap, în stomac și în spate. Mai mult, acesta și-a umilit victima, aruncând cu gheață în ea, în timp ce o înjură și o pune să stea în genunchi

În seara de 1 septembrie, în jurul orei 22:00, la punctul de trecere a frontierei de pe Aeroportul Henri Coandă București, a fost oprit un bărbat, în vârstă de 37 de ani, de către polițiști din cadrul Poliției de Frontieră, ce se aflau în efectuarea serviciului”, a transmis, vineri dimineața, Poliția Capitalei, potrivit Gândul.

Potrivit sursei citate, interlopul a fost predat polițiștilor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 16, care, în baza unui mandat de aducere, l-au condus la sediul Secției, unde a fost audiat în cadrul dosarului penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Gabriela Firea, despre cazul interlopului: ”O brută! Acești agresori trebuie să răspundă în fața legii”

Ministrul Familiei a reacționat după ce, în spațiul public, au apărut imagini în care cunoscutul interlop Fane Vancică lovește o femeie.

În același context, Gabriela Firea îl acuză și pe cel care a filmat întreaga scenă, fără a interveni.

Sunt indignată și revoltată de imaginile cu un bărbat din Capitală care-și umilește și abuzează partenera de viață, în prezența unei alte persoane care filma și nu a intervenit în vreun fel să oprească agresiunea. O brută! Aceste imagini au circulat liber pe Internet și poate au fost văzute inclusiv de copii”, a transmis, la acel moment, Ministrul Familiei.

Articolul precedentUn cutremur a avut loc fix în mijlocul unei ședințe despre asigurarea în caz de sesim
Articolul următor35 de persoane au recunoscut că au intrat în schema vaccinării fictive din Satu Mare
Jurnalist full-time / Pesimist part-time