Marcel Ciolacu

Vizibil deranjat de remarcile președintelui Klaus Iohannis în ultima sa conferință de presă, președintele PSD Marcel Ciolacu a reacționat fără să aștepte prea mult. Marcel Ciolacu este de părere că, de la o vreme, nu ar mai exista pentru președinte nimic altceva în afara de guvernul său și de PNL.

Ciolacu crede că Iohannis este președintele PNL

„Toată lumea este vinovată, mai puțin guvernul său. Nimeni nu știe cum se deschid școlile sau cum se vor desfășura alegerile.

Toată lumea s-a săturat de această placă. Cum să acuzi moțiunea că depune moțiune? Știu că deputatului de Arad i s-a promis un post de secretar de stat la Transporturi.

PSD a fost de vină pentru că s-a depus moțiunea de cenzură.

Președintele României a devenit președintele PNL-ului și la fiecare ieșire înjură partidul din opoziție”, a spus Marcel Ciolacu.

Cât despre reacția președintelui la comparația dintre moartea polițistului Bogdan Gigină și recentul accident în care a fost implicat ministrul Lucian Bode, același Marcel Ciolacu a declarat:

„Cum adică e greu să faci comparații între cazul ”Gigină” și ce a făcut Bode?! Trebuiau să moară oameni, domnule Iohannis?!  Ce înțeleg cetățenii de rând? Că dacă ești nesimțit, abuzezi de funcția publică avută, pui viața celorlalți în pericol, DAR EȘTI DE LA #PNL, ai protecție de la șeful statului?! Că, dacă ești ministru în #GUVERNULSĂU, poți să calci legea în picioare? Că, dacă ești REPREZENTANT AL #PARTIDULUISĂU poți să îți bați joc de cetățeni și să-i arunci în șanțuri?! Iohannis trebuia să facă un singur lucru de bun simț: să ceară #demisia urgentă a lui Bode! În schimb, atât a putut! Să recite aceeași placă ruginită cu PSD-ul. După giroscopul traseiștilor, Iohannis a dat-o-n bară și cu girofarul șmecherilor din guvernul Orban!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Replica vine în urma declarației președintelui Iohannis: „Cu greu pot fi comparate aceste două spețe, ne amintim cu tristețe de incidentul de acum câțiva ani, când un polițist a murit ântr-un accident. Din informațiile mele încă se cercetează, în acest ultim accident nu a fost vorba de nicio coloană, ministrul s-a deplasat cu mașina pusă la dispoziție absolut legal de SPP. Dacă în trafic s-a greșit, vom afla, sper repede, cine și de ce a greșit”, a spus Iohannis în conferința de presă de astăzi.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentAdrian Năstase crede că PSD are nevoie „de o strategie foarte spectaculoasă”
Articolul următorEXCLUSIV! PLAGIAT la USR! „Galațiul Metropolitan”, programul candidatului USR la Primăria Galați, e copiat după „Bucureștiul Metropolitan” al lui Băsescu!
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.