Rareș Bogdan îi trimite pe liberali să se răcorească. Ipoteza implicării serviciilor secrete, asemănată cu „Statul Paralel”

„Există această temere că se implică și anumite organisme care nu au ce căuta în această competiție politică”, a spus Virgil Guran, susținător al lui Ludovic Orban. Lui, Rareș Bogdan i-a transmis că ar trebui să se răcorească

Sursa: Facebook

Una din multele mâini drepte ale lui Florin Cîțu, Rareș Bogdan, a vorbit despre recentul scandal cu privire la așa-zisa implicare a serviciilor secrete în alegerile interne PNL, cele în cadrul cărora se luptă, în acest moment, Florin Cîțu și Ludovic Orban. În opinia europarlamentarului liberal, colegii săi ar trebui să înceteze să emită astfel de ipoteze nefondate pe fapte concrete.

Rareș Bogdan: „Mai trebuie invocat ‘Statul paralel’ ca lucrurile să o ia razna”

În replică, Rareș Bogdan a declarat că dacă se va continua pe acest drum, lucrurile o pot lua pe o pantă extrem de periculoasă. „Îi rog pe colegii mei să se răcorească puțin, chiar dacă sunt 40 de grade afară”, a subliniat Rareș Bogdan.

Context: Virgil Guran, șeful senatorilor PNL și susținător declarat al lui Ludovic Orban a spus că ar există suspiciunea că în cursa internă pentru șefia partidului s-ar implica, în acest moment, anumite instituții care nu ar avea legătură cu politica (sau nu ar trebui să aibă). „Există de regulă în România, din păcate, a existat un obicei să se mai implice și hai să zicem anumiți oameni care dețin informații reale sau ireale, oameni care mai încearcă să forțeze nota. Cu alte cuvinte, după cum vedeți, mai apar în această perioadă președinți de organizații cărora li se scoate câte un dosar vechi-vechi sau chiar ceva nou și pueril deocamdată. Există această temere că se implică și anumite organisme care nu au ce căuta în această competiție politică”, a spus Virgil Guran, la RFI. Mai mult, întrebat dacă se referă, cumva, la DNA, acesta a răspuns că nu neaparat, însă că există suspiciunea că, de fapt, ar fi vorba despre serviciile secrete.

Citește și: Haz de necaz: câțiva călători au avut timp să dea o petrecere cu manele pe peronul gării din Constanța, cât au așteptat trenul

Articolul precedentCiolacu este pentru… unire și cheamă oamenii la vot
Articolul următorUn anonim USR-ist crede ca Piedone nu este real. S-a înșelat!
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.