Un anonim USR-ist crede ca Piedone nu este real. S-a înșelat!

„Oriunde vedeți verde, în Sectorul 5, este administrat de noi, Primăria Sectorului 5. Oriunde vedeți fân necosit, e la ei!

Piedone - colaj - comparație între spațiul pârjolit, administrat de PMB, pentru care a fost acuzat și spațiul verde din aministrarea Primăriei Sectorului 5

„Nu-i așa că în Sectorul 5 este bine? Nu-i așa că în Sectorul 5 putem să fim mulțumiți de spațiul verde?”, l-a acuzat un politician anonim pe Piedone într-un filmuț realizat ca replica dată mărturiilor video ale primarului Piedone, făcute pentru cetățenii sectorului pe care îl conduce. În același clip, edilul Sectorului 5 a fost acuzat că ar face aceste clipuri pentru a impresiona și că nimic din ceea ce spune, nu ar fi adevărat. Așa cum era de așteptat, edilul nu a rămas indiferent acuzelor, dovedind că dreptatea este de partea lui, iar singura intenție a politicianului USR PLUS este aceea de a-l discredita. „Cu o apă nu ați venit la oamenii din București, la 41 de grade! Veniți printre oameni, să vedeți ce vor ei!”, a transmis edilul.

Cristian Popescu Piedone: „E ușor să vorbești și să nu te pricepi”

„În primul rând, da, acest spațiu verde, impropriu spus spațiu verde pentru că este pârjolit, este pe raza teritorială a Sectorului 5. Dar nu este în administrarea Primăriei Sectorului 5. Și domnilor care aveți și consilieri generali și locali, acest spațiu e administrat de dumneavoastră, cei de la Primăria Capitalei”, a spus edilul Piedone, adăugând că ar fi solicitat să i se dea în administrare atât acel spațiu, cât și altele, de pe raza sectorului, dar acest lucru nu s-ar fi întâmplat. „Noi nu putem face nimic, pentru că spațiul nu ne aparține”, a mai spus Piedone.

Este pentru prima și ultima dată când vă bag în seamă, mincinoșilor!

Cristian Popescu Piedone – mesaj către contestatarii săi

„Repet, sunt administrate de Primăria Municipiului București. O anomalie. Și-atunci vine un pseudo-politician și spune că Piedone nu face. Nu! Ce este al lui Piedone și a Primăriei Sectorului 5, s-a văzut”, a mai spus Piedone, făcând o comparație între spațiile administrate de el (n.r. toate verzi) și spațiile administrate de PMB.

„Cetățenii trebuie să vadă realitatea. Îi mintiți că aceste spații sunt ale mele”, a mai punctat primarul Sectorului 5, adăugând că spațiile în cauză sunt administrate de „ei”, cei care îl acuză, sesizând, totodată, minciuna și intenția de discreditare a acțiunilor primarului Sectorului 5.

Citește și: Primarul Piedone a scos 38 de metri cubi de gunoaie dintr-un apartament din București!

Articolul precedentRareș Bogdan îi trimite pe liberali să se răcorească. Ipoteza implicării serviciilor secrete, asemănată cu „Statul Paralel”
Articolul următorArest pentru 30 de zile pentru interlopul care l-a ameninţat cu moartea pe şeful IPJ Dâmboviţa