Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Pentru a efectua lucrările de conectare a noii conducte de alimentare cu apă la sistemul centralizat din orașul Ovidiu, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile începând de luni, 03 iulie 2023, ora 22.00, până marți, 04 iulie 2023, ora 10.00.

Pe durata acestei întreruperi, vor fi afectați de lipsa apei următorii consumatori: locuitorii din orașul Ovidiu, Hotel Herberth’s, Distrigaz Sud Rețele și Brick Ovidiu.

Această investiție face parte din cadrul contractului de investiții cu finanțare europeană derulate prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) – CL22, sub numele de proiect ”Obiectiv Reabilitare conducte de aducțiune – supratraversare pod Canal Dunăre Marea Neagră”

Societatea RAJA își cere pentru disconfortul creat abonaților și îi asigură că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

RAJA: ”Rugăm utilizatorii afectați de această lucrare sa își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistata alimentarea cu apă”

Societatea le-a amintit consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor in rețeaua de distribuție, siguranța si continuitatea furnizării serviciilor”, a transmis Biroul de Comunicare al societății RAJA.

Articolul precedentLucrări de conectare la noua conductă de apă potabilă în Constanța: Întrerupere temporară a furnizării în diverse zone
Articolul următorEXCLUSIV zin.ro – România a ajuns deja ”ca Grecia”? Condiționalitățile din PNRR conduc către austeritate