Sursa foto: Facebook / Allen Coliban
Sursa foto: Facebook / Allen Coliban

Mai multe străzi și trotuare au început să fie spălate în orașul Brașov.

Anunțul a fost făcut de primarul Allen Coliban.

Conform textului publicat pe contul de Facebook, primarul Brașovului consideră că această acțiune reprezintă o premieră pentru oraș.

Cu toate acestea, practica este una obișnuită pentru orașele din Europa.

Primarul orașului Brașov intenționează să achiziționeze și aspiratoare care vor ajuta la menținerea curățeniei stradale

Se spală străzile și trotuarele în Brașov! O premieră pentru orașul nostru din păcate, pentru că acest lucru este o normalitate în Europa, de ani de zile.

În anii următori sper să îmbunătățim și mai mult aceste activități, prin achiziția de aspiratoare, ce anul acesta nu a fost acceptată prin votul Consiliului Local.

Suntem cu toții parte a orașului, administrație publică, funcționari, reprezentanți, cetățeni și mediu de afaceri. Este în responsabilitatea fiecăruia să păstrăm curat orașul!”, a scris primarul.

În același text, edilul a ținut să precizeze că și spațiile verzi din oraș sunt curățate și toaletate. În plus, vor fi îngrijite și troițele

În cartiere și nu doar în centru. În aceste zile se îngrijesc spațiile verzi, se toaletează copacii și se curăță parcurile – o altă premieră pentru Brașov și se îngrijesc troițele, mai ales în așteptarea Sărbătorii Junilor din acest weekend. Suntem pe drumul cel bun!”, a adăugat Allen Coliban pe pagina personală de Facebook.

Angajaţii firmei de curăţenie au spălat străzile şi trotuarele din Bartolomeu, Răcădău sau Şchei, dar şi în alte zone ale oraşului.

Articolul precedentSibiu: Mai multe marcaje de drumeție au fost distruse de turiști
Articolul următorMiniştrii Energiei din Uniunea Europeană vor stabili dacă firmele pot plăti în ruble gazele rusești cumpărate
Jurnalist full-time / Pesimist part-time