Fost secretar general al PSD și om important în partid până la ieșirea lui Dragnea din scena politică, Codrin Ștefănescu se declară a fi alături de protestatarii acestor zile. Mai mult cu sufletul, nu și cu prezența fizică, pentru că, din ce explică acesta pe Facebook, îl oprește ceva pentru a ieși în stradă: funcția.

De fapt, lipsa funcției pe care a deținut-o în PSD, Codrin Ștefănescu explicând azi noapte că nu poate participa la proteste întrucât nu mai este secretar general.

Și, așa cum obișnuiește de ceva timp, acesta critică lipsa de reacție a actualei conduceri a PSD, admirând în schimb curajul lui Daniel Ghiță. Însă se pare că un singur om pe care îl consideră curajos nu îl poate mișca pe Codrin Ștefănescu din zona online.

Mă tot întrebați unde e PSD-ul zilele astea! Păi, nu e! V-am tot zis și iar vă repet: prin Ciolacu, și toată camarila sa de securici, partidul a fost predat! Este inexistent, fără reacție și fără curaj! Iar ceea ce mă intrigă și pe mine, faptul că e mut de sus și până jos!

Sunt toți ca niște mimoze, votează și acceptă toate ticăloșiile rezistilor! Ceea ce Dragnea și cu mine nu am acceptat niciodată! Și, da! Dacă eram încă secretar general, în mod sigur eram în stradă! Alături de oameni și cu oameni curajoși din partid. Felicitări deputatului Daniel Ghiță pentru că a încălcat ordinele cretine ale actualei conduceri a PSD!”, scrie fostul secretar general al PSD.

Codrin Ștefănescu, deși critic virulent de pe margine, îl așteaptă pe Liviu Dragnea să iasă din închisoare pentru a acționa cu curaj. În ianuarie, acesta anunţase tot pe Facebook că va rămâne în partid până când, alături de Dragnea, va recupera PSD „din mâna academiştilor SRI”.

Articolul precedentAvertisment scris, sancțiunea pentru Dan Tănasă. Deputatul tratază situația cu o glumă de 1 aprilie
Articolul următorEmil Boc: „Soluția este să găsești balanța dintre măsuri care să protejeze sănătatea și continuarea activităților economice”