Sursă foto: Facebook/ Iulian Bulai
Sursă foto: Facebook/ Iulian Bulai

Deputatul Iulian Bulai a vorbit despre cartea scrisă de Angel Tîlvăr, noul ministru al Apărării din România.

Deputatul a precizat că este curios să citească această teză de doctorat, în contextul scandalului tehnoredactării acestei cărți de către angajații Muzeului Vrancei.

Iulian Bulai: ”Nu știu cât de bine este scrisă, dar este profund greșit să obligi pe unii angajați din instituții publice să îți scrie, practic, cartea”

Bulai a explicat că a găsit cartea la Biblioteca Națională. Prin urmare, a completat cererea de scanare a acestei teze de doctorat.

Cu toate acestea, i s-a transmis că procesul de scanare nu va fi gata înainte de final de an.

Atunci am cerut să consult cartea. Singura de la raft, pe același principiu: fără fotografii ale conținutului tezei. Deja cred că progresăm. Spre deosebire de cazul Bode, la Tîlvăr cartea a apărut în 15 minute”, precizează Iulian Bulai.

Deputat USR: ”Totuși problema este alta: tatăl domnului Tîlvăr făcea parte din ierarhia de top a acestui sistem. Tot ei scriu cărți despre ei, tot ei conduc destinele românilor victime ale acțiunilor părinților lor”

Tîlvăr abordează o temă importantă, mai ales pentru faptul că statul român comunist se face responsabil de politici antisemite evidente: sute de mii de cetățeni români – etnici evrei au plecat din România în perioada comunistă. România a primit mulți bani pentru aceste permise de plecare din țară”, scrie deputatul USR.

Deputatul a subliniat paradoxul situației, precizând că fiul unui comunist scrie despre abuzurile unui sistem dictatorial.

Angel Tîlvăr face parte din partidul care a moștenit dictatura comunistă, îl laudă pe Iliescu ca fiind omul de la care a învățat politică, ajunge ministru al Apărării și ar trebui să ne apere de Putin”, conclude deputatul.

Articolul precedentProgramul Prima Conectare: Gospodăriile cu venituri mici vor fi conectate la rețelele de alimentare cu apă și canalizare
Articolul următorPromisiunile lui Nicușor Dan din campania electorală se năruie una câte una! Astăzi, centralele de cartier
Jurnalist full-time / Pesimist part-time