Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat că Viorica Dăncilă se află pe locul 2 în sondajele partidului. Acesta a mai afirmat că USR va pierde Diaspora, fieful electoral de la europarlamentare.

” Doamna Dăncilă a recuperat ceva, a reușit să-și mobilizeze o parte din electorat și să se stabilizeze undeva între 18 și 20%. Să fie clar, niciun candidat în afară dlui Iohannis nu depășește 20%. Doamna Dăncilă este pe locul doi. E foarte interesant scorul dlui Barna, a pornit bine, dar în urmă cu trei săptămâni, deci înainte de scandalul cu Rise Project, că să fie foarte clar, Dan Barna s-a stabilizat undeva între 11 și 13%. În ultimele 5-6 zile, Dan Barna a mai recuperat undeva la două procente dar nu atinge 15% în nicio cercetare. Cheia este că în toate cercetările pe care noi le facem, nu avem inclus Diaspora. În Diaspora, conform cercetărilor noastre, vor fi între 450.000 și 800.000 de votanți. Cei din USR-PLUS, conform informațiilor pe care le am din interiorul staff-urilor lor, se bazează pe 300.000 de votanți. Noi, eu spun, am avut un schimb amical de replici cu prietenul meu Dan Motreanu, vom lua încă din primul tur în Diaspora peste 50% spre 60%, fără nicio problemă.”, a declarat Rareș Bogdan.

Articolul precedentPrimarul Capitalei „lovește” din nou: îl demite pe directorul juridic al Administrației Spitalelor și a Serviciilor Medicale din București, după o plângere în legătură cu sifonarea banilor publici
Articolul următorLiviu Dragnea a ieșit din închisoare