Șefa de la achiziții Sector 1 a picat examenul de Șef achiziții Sector 1

Nu, nu e nimic greșit în titlu! Știu că pare ireal, însă asta este realitatea pe care prezentul ne-o servește! Realitatea useristă!

După aproape patru ani de muncă grea și foarte consumatoare de energie intelectuală, Raluca Rogoz a vrut un definitivat recunoscut de întreaga suflare pe postul care a consacrat-o în ultimii aproape patru ani!

De ce tot scriu despre acest subiect? Pentru că timp de patru ani s-au bătut cu pumnii în piept că sunt (cei mai) imaculați și deștepți, și neprihăniți, și trimișii lui Dumnezeu pe Pământ Românesc, că noi, restul, suntem niște pesediști și peneliști analfabeți, care funcțional, care analfabet și atât!

Și de fapt ei erau mai rău decât orice Dragnea, și Udrea și Petrov, la un loc. Atunci când stăpânirea le lungea puțin zgarda erau în stare de orice. Urlau pe orice colț de feisbuc stropind ecranele cât de bun e usereul și cât de rău e pesedeul. Dar acum mă opresc, că subiectul este Doamna Raluca Rogoz, Șef achiziții Sector 1.

Nu mai revin asupra subiectului (nici pe departe epuizat, dar boring) cum că eu aveam suspiciunea că doamna va știi subiectele și că va lua cu brio examenul. Iată că nu a fost așa! Îmi asum pe deplin aroganța de crede că așa o ilegalitate ar fi fost posibilă! Mai că aș șterge cometariul ăla, dar mă gândesc că n-ar fi corect față de Raluca Rogoz.

Ieri s-a întâmplat nenorocirea, Raluca Rogoz a picat examenul care i-ar fi putut aduce atâtea bucurii.

Insist asupra bănuielii că prietenul Ionel Stoica ar fi putut să-i întoarcă serviciul probabil făcut atunci când EL, după mai multe ”șuturi în care nu nimerea poarta”, personal cred că a fost ajutat de arbitru (nu de alta, dar se făcea și arbitru ăla de rușine în fața comisiei) cu un 11 metri special. Special în sensul că portarul era cu ochii în telefon…

Deci, am greșit flagrant! Raluca Rogoz NU CRED că știa subiectele! Pentru că examenul a avut un grad de dificultate maxim, potrivit experieței doamnei. Dar, așa cum ne-a obișnuit, sursa mea s-a autodepășit (din nou) și mi-a lăsat la ușa, pe preș, subiectele. Să ne uităm pe ele!

Am zis că astea sunt întrebări pentru cineva care ar fi urmat să gestioneze vreo 500 de milioane de euro? Am zis asta?

Nu știu dacă ați înțeles, dar ACESTE subiecte I-AU DAT BĂTĂI DE CAP Șefei de la achiziții. Atât de mari încât nu a știut să le rezolve.

Oare ce fel de Șefă era ea când era? Oare ce probleme legale complicate a fost necesar să rezolve? Oare a înțeles ce rol a avut în Primăria condusă spre dezastru de Clotilde Armand? Oare cum o privesc acum, subalternii? Oare, oare, oare…

Măcar acum și-a căpătat respectul cuvenit din partea celor la care țipa!

Ăsta este nivelul real la care sunt cei care ne învățau pe noi cum e cu conducerea unei Țări și cum e cu Legea. Cum e cu toleranța! Ăștia sunt cei care făceau mișto de unii că nu au școală! Ăștia….

Iar acum sunt pe străzi la cerșit de voturi!

VIASorin PREDA
SURSĂZiarul de Investigații
Articolul precedentȘeful PNL Dâmbovița, gata să se ia „la trântă” cu PSD: „Să nu ne mai lăsăm călcați în picioare”
Articolul următorComisar de poliție din Hunedoara, fraudă cu fonduri europene
Sorin PREDA
Senior partner Ziarul de Investigatii