Marcel Ciolacu (Foto: G4Media)

Liderul PSD, Marcel Ciolacu intervine în alegerile PNL și îi taxează pe liberali după scandalul izbucnit la Timișoara între tabăra pro Orban și cea pro Cîțu. Mai mult îi caracterizează pe susținători ca fiind „circari și marțafoi”, dar și „terchea-berchea și mațe fripte” și se întreabă retoric dacă aceștia sunt urmații lui Brătianu.

„Niște circari și marțafoi cu comportament de tip interlop?! Iohannis a cules ce a semănat: PNL- partidul său, a ajuns să facă alegeri cu poliția la ușă!!! Simulacrul alegerilor de la PNL Timiș este imaginea perfectă a acestui partid de terchea-berchea și mațe-fripte cu foamea-n gât care au lăsat România neguvernată, doar pentru a-și căra ei pumni în cap în disputele lor interne”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Ciolacu, despre liberali. „Decuplați de realitate”

Marcel Ciolacu a remarcat gravitatea faptului cu liberalii sunt cei care se ocupă iresponsabil de destinele României. „De economie, de pandemie, de educație! În timp ce ei se îmbrâncesc și se înjură ca la ușa cortului pentru ciolan: s-au raportat 156 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, Vama Giurgiu este blocată de sute de turiști care se întorc în țară!”, a mai scris social democratul, care a adăugat că acestea sunt doar câteva dintre „adevăratele probleme ale românilor”, subliniind că liberalii sunt „decuplați de realitate”, iar românii știu deja acest lucru.

Scandalul de la Timișoara a fost taxat și de liberali

Alin Nica, președintele CJ Timiș și președinte interimar al PNL Timiș i-a atras atenția lui Ludovic Orban după scandalul de la alegerile PNL Timiș, câștigate de Cosmin Tabără.

„Acţiunile de forţă instrumentate astăzi de gruparea bătăuşilor Orban – Ambruş – Chira în Timişoara reprezintă o pată pe obrazul PNL. Îi recomand lui Ludovic Orban să fie mai atent cu cine se asociază pentru că persoanele cu comportament interlop nu au ce căuta într-un partid liberal. Legat de statutul PNL, e bine că Ludovic Orban îl apară, dar şi mai bine ar fi să-l citească înainte să acţioneze”, a scris Alin Nica pe pagina de Facebook. Învinsul din aceste alegeri, Raul Ambruș a anunțat că va contesta rezultatul obținut.

Ciolacu: „Cât de ticălos să fii să vrei ca nota de plată să fie plătită tot de români”

Articolul precedentRafila îl critică pe Cîțu pentru „borna” atinsă cu întârziere
Articolul următorUn om al străzii, acuzat că a răspândit virusul pe care nu l-a avut niciodată. Cum a fost lăsat fără apărare