Turiștii care merg în weekend la Brașov se pot vaccina în cadrul celui de al zecelea maraton de vaccinare „Liber la vaccinare, liber la viață! ”.
Maratonul va avea loc între orele 10.00 și 20.00, duminică 4 iulie, în Piața Sfatului. 

„Liber la sănătate!” este un eveniment dedicat turiștilor și tuturor celor care nu vor să se mai teamă pentru sănătatea lor și a celor dragi.

Evenimentul este organizat de Primăria Brașov, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică și Crucea Roșie – filiala Brașov.

„Duminică, 4 iulie, încheiem seria evenimentelor de vaccinare din cadrul maratonului «Liber la vaccinare, liber la viață!» cu evenimentul «Liber la sănătate». Am ales Piața Sfatului pentru că este centrul comunității brașovene și simbolul orașului nostru, iar reîntoarcerea la normalitate trebuie să înceapă de aici. În prezent multe din restricții au fost eliminate, dar dacă vrem ca această relaxare să se păstreze și să ne întoarcem la o viața normală, trebuie să ne luăm acele măsuri care să ne protejeze pe noi și pe cei dragi. Cea mai bună dintre măsurile de protecție împotriva răspândirii virusului este vaccinarea și de aceea vă invit pe toți cei care nu v-ați vaccinat, brașoveni și turiști, să veniți în Piața Sfatului și să vă vaccinați.”, a declarat viceprimarul Flavia Boghiu.

În cadrul acestui eveniment, vaccinarea se face, la alegere, cu unul dintre cele două vaccinuri produse de Pfizer și Johnson&Johnson.

La începutul lunii mai, Primăria Brașov a demarat maratonul de vaccinare ,,Liber la vaccinare! Liber la Viață!”, care a cuprins 10 evenimente de vaccinare dedicate diferitelor categorii sociale sau anumitor activități din ceea ce presupune reîntoarcerea la normalitate.

Articolul precedentOrașul cu record de temperatură, înghițit de flăcări
Articolul următorPoliția va ține evidența celor care comit infracțiuni sexuale
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...