Se vede treaba că un candidat la primăria comunei Dăneasa din județul Olt, pe numele lui Eugen Stania, se simte cuprins de nostalgia vremurilor de mult apuse și-a „Epocii de Aur”. Într-o postare pe pagina sa de socializare, Stania îi cântă ode agramate fostului dictator, Nicolae Ceaușescu, declarând cum că în vremurile alea ar fi fost mai bine pentru se contruia, se făcea o școală, se învăța ce e munca.

Se pare că toți acei oameni care au murit la Revoluție pentru ca noi toți să scăpăm de un regim totalitar nu înseamnă nimic pentru „liberalul” Stania.

Mesajul „glorios” al lui Eugen Stania pentru națiune

„Un preşedinte patriot ! Pe timpul lui sa reconstruit România , am absolvit o şcoala , am obținut o calificare ,am învațat ce înseamnă munca, disciplina, bun simțul şi respectul ! De 30 de ani toate astea s-au transformat minciună, nesiguranță şi a primat doar interesul personal . Azi fiecare este doar pentru el , predomină lupta pentru existență şi nepăsarea față de aproapele tău . Unii nu mai au limite , lăcomia i-a transformat mostrii , alții se mulțumesc cu puținul şi trăiesc cu speranța că ziua de mâine va fi mai bună ca cea de ieri ! Gânduri bune ,pentru o lume mai bună !”, spune nostalgicul liberal, Eugen Stania, pe Facebook. (foto)

Între timp, Eugen Stania pare să-și fi șters controversata postare ori să-i fi schimbat criteriile de audiență, întrucât la o cautare rapidă, aceasta nu e de găsit celor ce nu sunt în lista de prieteni a nostalgicului candidat la primăria din Dăneasa.

Mă întreb ce părere au despre toate astea șefii de la central. Ludovic Orban, Klaus Iohannis, voi vedeți ce simpatii are candidatul vostru în comuna Dăneasa din Olt?