Victor Ponta are propria sa urare de Ziua Copilului, printre randurile in care cere demisia Guvernului Orban. De 1 iunie nimic nu e mai potrivit decat sa atragi atentia ca alocatiile nu au fost marite, din cauza ca „Orban fura banii copiilor din toata Romania”. Liderul Pro Romania are totusi si un exemplu de guvernare de succes: a sa!

1 Iunie 2015 – Presedintele Iohannis promulga Legea privind dublarea alocatiilor pentru copii/ Prim Ministrul Victor Ponta aloca banii necesari si incepe plata!

1 Iunie 2020 – Presedintele Iohannis a promulgat noua Lege privind dublarea alocatiilor pentru copii/ Prim Ministrul Ludovic Orban NU aloca banii si NU plateste niciun leu copiilor (in timp ce trage la Guvern un chef cu whiskey si tigari scumpe)!

Legea este in vigoare – dar Orban nu o aplica/ Dragnea este in inchisoare ca a furat banii copiilor din Teleorman/ Orban fura banii copiilor din toata Romania si sta la Guvern!

Pretexte, scuze, explicatii – dati bani copiilor hotilor si mincinosilor!!!

2015 – Presedintele Iohannis cere repetat demisia Guvernului Ponta/ 2020 – Presedintele Iohannis sustine neconditionat Guvernul Orban.

Fapte – nu vorbe! Restul nu conteaza!

La multi ani tuturor copiilor si fericire parintilor / sa ne bucuram de ei – si sa-i invatam sa faca mereu diferenta intre bine si rau

Update – penelistii au primit mesajele de raspuns pentru aceste adevaruri incontestabile/ banii de alocatii se duc imediat inapoi in economie si in TVA / deci trebuie dati mai ales cand e recesiune ca sa ajuti la relansare/ dar mi-am amintit cat imi cerea in fiecare zi demisia Dl Iohannis atunci – si acum?”, se intreaba retoric Ponta.